Naslovna » Izlasci » Doček Nove godine 2018. u Zemunu

Doček Nove godine 2018. u Zemunu

Po običaju, doček Nove godine 2018. u Zemunu i ove godine kao i prethodnih organizovaće Udruženje građana „Moj grad 11080“.

Na Velikom trgu u Zemunu doček Nove godine 2018. biće priređen uz tradicionalni vatromet, kuvano vino i nastup Saše Kovačevića, objavio je Blic.

– Prvo će nastupiti di-džej od 21.00, a u 22.30 počinje nastup Saše Kovačevića, koji ovom prilikom svom gradu poklanja koncert. Ove godine imamo i Trg otvorenog srca, što prošle godine nismo realizovali zbog radova u Gospodskoj. To podrazumeva bogat program za decu 1. januara ujutru – objasnio je Siniša Ercegovčević, predsednik Udruženja građana „Moj grad 11080“.Za dž

U „Potragu za izgubljenim Deda Mrazom“ najmlađi će moći da se upuste prvog dana 2018. zajedno za glumcima Nenadom Okanovićem i Bojanom Ivkovićem.

Interaktivna predstava će početi u podne i planirano je da traje do 15.00.

U zabavi mališana učestvovaće nekoliko klovnova, Deda Mrazova i dečji hor, a da sve ima humanitarni karakter.

– Moto ovogodišnje manifestacije biće „Budi carica ili car i donesi knjigu na dar„. Još uvek nismo odlučili kome ćemo tačno pokloniti knjige koje budu donosili posetioci, ali verovatno će to biti neka zemunska biblioteka – kaže Ercegovčević.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.