Naslovna » Izlasci » Klizalište na Adi Ciganliji: Svečano otvaranje na Kamenom gradu
Klizalište na Adi Ciganliji
Klizalište na Adi Ciganliji

Klizalište na Adi Ciganliji: Svečano otvaranje na Kamenom gradu

U četvrtak, 21. decembra od 17.00 do 22.00, biće svečano i spektakularno otvoreno klizalište na Adi Ciganliji, na Kamenom gradu. Klizanje će biti – besplatno.

Ovo će biti prvo klizalište nepravilnog oblika u Beogradu! I prve večeri klizanje je besplatno, a tu će biti i didžejevi, svetlosni efekti, vatromet – nezaboravna žurka.

Ledena ploča predstavljaće pravu prestoničku atrakciju. Pored pravougaone površine za klizanje, predviđena je i kružna staza oko kamenih skulptura.

Izuzetno visoke dnevne temperature za ovo doba godine i kiša prouzrokovali su odlaganje otvaranja klizališta na Adi Ciganliji, pa će umesto u petak, 15. decembra, biti otvoreno u četvrtak, 21. decembra, saopšteno je iz JP „Ada Ciganlija“.

Klizalište na Adi Ciganliji – svakog zimskog danaZa dž

Klizalište će raditi svakog dana od 10.00 do 22.00. Pored zabave na ledu, biće organizovano i više od 100 predstava za decu, besplatne škole klizanja (uz prethodna prijavljivanja), ali i škole hokeja i umetničkog klizanja, zatim tematske žurke vikendom, nagradne igre itd.

Najavljene su radionice, maskenbali, a tu će biti i razni animatori, glumci, mađioničari, klovnovi, Deda Mraz…

Korišćenje klizališta na Adi Ciganliji biće besplatno. Klizaljke će moći da se iznajme po ceni od 100 dinara po paru. Za decu do sedam godina, iznajmljivanje klizaljki se neće naplaćivati.

U saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu Grada Beograda, za sve učenike osnovnih i srednjih škola obezbeđeno je besplatno korišćenje klizaljki uz đačku knjižicu tokom prva dva dnevna termina, dok su besplatne školice klizanja, umetničkog klizanja i hokeja na ledu predviđene u periodu od 1. do 11. februara.

Ovo je samo deo zimske zabave na Adi Ciganliji – „Zimski grad na Adi“. Po najavi iz JP „Ada Ciganlija“ Beograđani i gosti mogu da očekuju još iznenađenja. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.