Naslovna » Izlasci » Klizalište na Adi Ciganliji: Svečano otvaranje na Kamenom gradu
Klizalište na Adi Ciganliji
Klizalište na Adi Ciganliji

Klizalište na Adi Ciganliji: Svečano otvaranje na Kamenom gradu

U petak, 15. decembra od 17.00 do 22.00, biće svečano i spektakularno otvoreno klizalište na Adi Ciganliji, na Kamenom gradu. Klizanje će biti – besplatno.

Ovo će biti prvo klizalište nepravilnog oblika u Beogradu! I prve večeri klizanje je besplatno, a tu će biti i didžejevi, svetlosni efekti, vatromet – nezaboravna žurka.

Ledena ploča predstavljaće pravu prestoničku atrakciju. Pored pravougaone površine za klizanje, predviđena je i kružna staza oko kamenih skulptura.

Klizalište na Adi Ciganliji – svakog zimskog danaZa dž

Klizalište će raditi svakog dana od 10.00 do 22.00. Pored zabave na ledu, biće organizovano i više od 100 predstava za decu, besplatne škole klizanja (uz prethodna prijavljivanja), ali i škole hokeja i umetničkog klizanja, zatim tematske žurke vikendom, nagradne igre itd.

Najavljene su radionice, maskenbali, a tu će biti i razni animatori, glumci, mađioničari, klovnovi, Deda Mraz…

Korišćenje klizališta na Adi Ciganliji biće besplatno. Klizaljke će moći da se iznajme po ceni od 100 dinara po paru. Za školarce će korišćenje klizaljki biti besplatno uz đačku knjižicu od 10.00 do 14.30, svakog dana. Za decu do sedam godina, iznajmljivanje klizaljki se neće naplaćivati.

Ovo je samo deo zimske zabave na Adi Ciganliji – „Zimski grad na Adi“. Po najavi iz JP „Ada Ciganlija“ Beograđani i gosti mogu da očekuju još iznenađenja. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.