Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Novogodišnji Beogradski noćni market 2017

Novogodišnji Beogradski noćni market 2017

Na pijaci „Skadarlija“ iliti Bajlonijevoj pijaci, u petak, 22. decembra od 18.00 do ponoći biće održan novogodišnji Beogradski noćni market.

Beograd će i ove godine tokom praznika biti grad sa odličnom atmosferom i bogatim programom, a ovaj događaj učiniće ga još dinamičnijim i zanimljivijim mestom.

Marketi koji su organizovani tokom ove godine, na Bajlonijevoj (Skadarlija), Kalenićevoj, Zemunskoj pijaci i pijaci u Bloku 44, vrlo brzo, postali su prepoznatljiva gradska manifestacija koja privlači veliki broj posetilaca – građana i turista.

Specijalni Beogradski noćni market

Specijalno, novogodišnje izdanje Beogradskog noćnog marketa obeležiće praznična atmosfera, uz različite kreativne dizajnerske proizvode, idealne kao poklon za predstojeće praznike.

Zimski specijaliteti šampiona pijaca – od suvog mesa, vrućih čvaraka, pršute, raznih vrsta sireva, zimnice, sezonskog voća i povrća do proizvoda beogradskih ugostitelja – pečenih kobasica, burgera i ukusnog peciva deo su gastronomske ponude marketa koja zadovoljava svačiji ukus.

Na marketu će se služiti tradicionalna novogodišnja pića – kuvano vino i rakija, kao i čajevi, prirodni sokovi, pivo i drugi napici.

Do sada je tokom deset Beogradskih noćnih marketa kroz kapije gradskih pijaca prošlo oko 220.000 posetilaca svih generacija, kao i novinara i turista, a program su upotpunili nastupi poznatih sastava koji su svirali popularnu i klasičnu muziku, kao i nastupi DJ-eva.

Sneg koji se očekuje u narednim mesecima zabeleće planinske vrhove, koji će postati mesta okupljanja, uživanja i druženja.

Na Novogodišnjem noćnom marketu predstaviće se Turistička organizacija Zlatibora sa bogatom i raznovrsnom ponudom. U Beograd dolazi i nekoliko izlagača sa Pijaca Pale, koje su ove godine organizovale dva noćna marketa po uzoru na beogradske, kao i Turistička organizacija Istočno Sarajevo sa ponudom opštine Pale i Jahorine.

Na Novogodišnjem noćnom marketu očekuje se još veći broj starih i novih izlagača, kao i posetilaca koji će uživati u nastupu benda Bambolerosi, muzici DJ Brke i drugih.

Beogradski noćni market organizuju JKP „Gradske pijace“ i „Redesign“ d.o.o. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.