Naslovna » Izlasci » Pozorište » Premijera: „Mr Big u Beogradu“ u šoping centru Big Fashion

Premijera: „Mr Big u Beogradu“ u šoping centru Big Fashion

U subotu, 2. decembra od 18.00, u Big Fashion centru biće izvedena premijera komedije „Mr Big u Beogradu“.

Godinama unazad primeri pokazuju da je izvođenje pozorišnih komada odavno izašlo iz okvira ovih institucija, te u modernom teatru svako okruženje zapravo može biti pozorište za sebe…

Odlična potvrda ove teze biće u subotu, kada će se atrijum ovog šoping centra, prvi put u regionu i šire, transformisati u pozorišnu scenu na kojoj će nastupiti glumci Marijana Mićić, Mirka Vasiljević i Saša Joksimović.

Besplatnu predstavu režirala je Isidora Goncić.

Mr Big u Beogradu… ali i Novom Sadu

Reč je o originalnom pozorišnom komadu koji publiku upoznaje sa ljubavnim trouglom između dve mlade žene i njihovog muškarca, u okviru koga se na duhovit i pomalo satiričan način prikazuju brojne svakodnevne situacije i problemi sa kojima se suočavaju pripadnici modernog društva.

Po rečima rediteljke, Isidore Goncić, prostor šoping centra se idealno uklopio u radnju komada i za nju je igranje predstave upravo u ovom ambijentu predstavljao veliki profesionalni izazov, kao i za celu glumačku postavku.Za dž

– Mari i Gagi su moderan, mladi par koji odlučuje da jedno naizgled obično nedeljno popodne provede u šopingu. Međutim, njihovu idilu narušava pojavljivanje treće osobe, Saki. Sa kakvim će se oni peripetijama susresti i sa kojim lažima poslužiti da bi sačuvali „mir u kući“ i šta će se zapravo desiti na kraju ove ljubavne sage, publika će morati da se strpi da sazna do premijernog izvođenja – kaže rediteljka.

Predstava je projekat agencije New Media Team i Big Fashion centra koji su realizacijom ove ideje želeli da poklone posetiocima jedan novi, drugačiji vid zabave, pored odličnog šopinga na koji su već navikli.

Svi zainteresovani će imati priliku da besplatno pogledaju predstavu u atrijumu šoping centra Big Fashion (Višnjička 84), dok će novosadska publika moći da uživa u ovom komadu samo dan kasnije, u nedelju, 3. decembra od 18.00, u atrijumu Big šoping centra. (danubeogradu.rs)

loading...

Jedan komentar

  1. S*anje nevidjeno.Ko je bio u Bigu na predstavi zna o cemu pricam

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.