Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » O.U.R. Pub: Da li znate gde ćete za Novu godinu? A ove nedelje?

O.U.R. Pub: Da li znate gde ćete za Novu godinu? A ove nedelje?

U O.U.R. Pub-u u Beogradskoj 71 već je isplaniran doček Nove godine, a pre toga i narednih sedam dana.

Možda vam deluje kao da doček Nove godine i nije toliko blizu, ali ne bi bilo loše da već sada počnete da razmišljate o tome gde da provedete novogodišnju noć. Verovanje kaže da onako kako se provedete te večeri, tako će vam biti cele godine.

Doček u O.U.R. Pub-u

Za doček 2018. godine u O.U.R. Pub-u će vas prvo vratiti u žurku 50-ih i 60-ih vrhunski majstori džeza i svinga Free Cats.

Kad se dovoljno zagrejete, Uroš Đurić i Žika Todorović sedaju za svoje vozilo – DJ pult koji nas velikom brzinom vodi u srećnu i uspešnu godinu. Ako neko želi i narednog dana da se provede divlje, tu je bend Party Animals.

Do novogodišnje noći će biti još dosta dobrih nastupa, počev od ove srede.Promo

Sreda: OUR Jazz

Akustični multi instrumentalni i vokalni trio Nežni neizbežni komprimovane energije i kolorita nastupa 6. decembra u O.U.R. Pub-u. Ako volite ethno-gypsy jazz i swing, oduševićete se. A ovog četvrtka gostuje i Kubanac Lazaro na perkusijama.

Četvrtak: OUR Acoustic

Weird Fishes su Peđa Todić i Katarina Vukoman i sviraju kavere alternativnih bendova i autora kao što su Radiohead, Black Keys, Portishead, Moloko, Kings of convinience, Hindi Zahra, Lianne La Havas, Koop i drugi.

Petak: OUR Live

Ako volite kreativnu i drugačiju svirku vođenu neodoljivim vokalima i praćenu duvačkim aranžmanima, obožavaćete Soul Kitchen. U kombinaciji sa našim pabom, energija pršti na sve strane. Rock, r’n’b, soul, funk i disco hitovi u autentičnoj izvedbi dižu sve na noge i razmrdavaju i najstegnutije.

Subota: OUR DJ

BeGe fank je sa vama do ponoći i deo je ekipe na Balkanu koja pravi savršenu žurku spajajući zarazne fank klasike i hitove, korišćenjem iskustava Party DJinga i MCinga od 1970-ih do godine 3000. A od ponoći nastupa Kobazz i vrti sve što je toku, a i Rap, Trap, RnB, Breakbeat, Funk, Disco, B-Boy Breaks, 80s-90s hits.

Rezervišite vaše mesto već sada na 3238-846. Pored vrhunskog muzičkog izbora, O.U.R. Pub ima i kuhinja i ambijent u stilu prave češke pivnice.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.