Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » O.U.R. Pub: Žika Todorović i Uroš Đurić zvezde novogodišnje večeri

O.U.R. Pub: Žika Todorović i Uroš Đurić zvezde novogodišnje večeri

U klubu O.U.R. Pub, u Beogradskoj 71, za doček 2018. godine nastupaju Uroš Đurić i Srđan Žika Todorović (Anđeo i Đavo DJ’s).

Ako volite brzu vožnju, dopašće vam se da vas ova dva legendarna glumca uvedu u srećnu i ispunjenu Novu godinu.

Prvo će vas u stilu ’50-ih i ’60-ih zagrejati postmoderni swing i jazz bend Free Cats, a potom žurku pravi glumački tandem koji poslednjih godina vrlo uspešno funkcioniše i kao DJ dvojac.

Uroš i Srđan su pokazali kakvu žurku umeju da naprave kada su nastupali na otvaranju O.U.R. Pub-a polovinom oktobra ove godine. Sve informacije u vezi sa dočekom Nove godine možete dobiti na broj telefona 060/6344-226.

O.U.R. Pub – novi konceptPromo

Organizacija Udruženog Rada, ili skraćeno OUR, skoro deset godina je prepoznatljivo ime koje je nedavno prošlo kroz transformaciju u okviru koje je promenilo koncept. Nekada je to bio O.U.R. Bar, a sada je to O.U.R. Pub. Mnogi za ovo mesto vole da kažu „our“ (engl. naše) što i jeste želja – da se svi osećaju kao da su na svom terenu i da se uvek tamo vraćaju ponovo.

O.U.R. nije samo bilo kakav pab. Pored sjajnog muzičkog programa (rock, jazz, blues) tokom nedelje, O.U.R. Pub karakterističan je i po autentičnoj atmosferi českih pabova po ugledu na koje je i nastao.

Bogata češka kuhinja sa kreativnim dopunama ostalih zemalja koje neguju pab kulturu, kao i tradicija ispijanja piva, neizostavni su deo imidža ovog novog-starog mesta u gradu, a neuobičajeno razumne cene su dodatni plus.

Dođite ove srede da čujete bend Free Cats i upoznate se sa njihovom neobičnom energijom koja zajedno sa sjajnom klopom pravi kompletan ugođaj u Beogradskoj 71.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.