Naslovna » Izlasci » Božićno seoce kod Hrama: Koncerti ispred Hrama Svetog Save

Božićno seoce kod Hrama: Koncerti ispred Hrama Svetog Save

Danas, u sredu, 10. januara od 20.00, kao i 15. i 16. januara, biće održani koncerti u okviru manifestacije Božićno seoce kod Hrama.

Po prvi put na platou ispred Hrama Svetog Save, na glavnoj bini, nastupiće Jelena Tomašević, Sergej Ćetković i Lena Kovačević, a predstaviće se i hor Ison iz Novog Sada (19.00).Za dž

Nekoliko dana kasnije, 15. januara od 19.00, planirani su i koncerti Dušana Svilara i Nevernih beba, dok će 16. januara od 19.00 nastupiti Slobodan Trkulja i Žarko Dančuo.

Božićno seoce deo je ovogodišnje, dvomesečne Beogradske zime i traje do 28. januara. Program pogledajte OVDE. (danubeogradu.rs)

2 komentari

  1. Ovo je strasno! Drze koncerte pored Narodne biblioteke u sred januarskog ispitnog roka! Studenti koji su cekali u redu da zauzmu mesto u biblioteci nisu ni sanjali da nece moci da se skoncentrisu i rade zato sto je neko odlucio da pravi „Bozicno seoce“ sa zaglusujucom bukom u sred grada. Sa muzikom preko razglasa kao na vasaru.

    Da ne pominjem ocajne gradjane Vracara koji ce biti izlozeni ovom teroru od strane gradskih i opstinskih vlasti – organizatora sve do 28. januara. S kojim pravom prave ovakvu manifestaciju u sred gusto naseljenog rezidencijalnog naselja, ciji stanovnici ne mogu da se odmore kad dodju kuci s posla jer je neko u njihovo ime odlucio da celo popodne i vece treba da slusaju muziku po njihovom izboru, protiv koje ne pomazu ni spustene roletne, ni tamponi u usima! Kome da se zale? Komunalnoj policiji u sluzbi tih istih gradskih vlasti?

  2. od buke, prljavštine , gužve ne može da se živi u blizini parka