Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi (18. januar 2018.)
Novi filmovi: Pravo vreme
Novi filmovi: Pravo vreme

Novi filmovi (18. januar 2018.)

„Pravo vreme“, „I to je život“, „Mali vampir“… to su novi filmovi koji će se prikazivati u beogradskim bioskopima od 18. januara 2018. godine.

Domaći film „Patuljci sa naslovnih strana“ predstavili smo prošle nedelje.

Pravo vreme

Kriminalistička drama „Pravo vreme“, koja će „zapaliti“ domaće bioskope od 18. januara, još jedno je originalno ostvarenje rediteljskog dua braće Sadfie.

Smešten u njujorški Kvins i vremenski sažet u nešto više od 24 sata, film braće Safdie prati dvojicu braće Nika, mentalno zaostalog momka i Konija, sitnog kriminalca koji se jedini brine o bratu. Pošto Nik završi u zatvoru zbog neuspele pljačke banke, Koni kreće u uvrnutu pustolovinu kroz gradsko podzemlje, kako bi svog brata spasio iz zatvora.

Jedne noći pune adrenalina, Koni upada u nasilnu situaciju i biva uvučen u zločin, pokušavajući da se izbori sa vremenom da bi spasio bratov i svoj život, koji vise o koncu.

Originalni naslov: Good Time. Država i godina proizvodnje: SAD / 2017. Dužina trajanja filma: 100 minuta. Žanr: drama, triler. Uloge: Robert Pattinson, Jennifer Jason Leigh, Barkhad Abdi. Reditelji: Ben Safdie, Joshua Safdie.

I to je život

Novi filmovi: I to je život

Maks vodi firmu za organizovanje događaja skoro 30 godina. Tokom karijere isplanirao je stotine zabava, ali mu je takav život napokon dosadio.

Danas je Pjerov i Helenin veliki dan. Venčavaju se u predivnom zamku iz 17. veka. Po običaju, Maks ništa nije prepustio slučaju, i sve je dovedeno do savršenstva. Konobari, kuvari, kuhinjsko osoblje, fotograf, bend, cvetni aranžmani – sve je na svom mestu.

Međutim, venčanje iz snova lako bi moglo da se pretvori u katastrofu koja klizi ka sigurnom fijasku. Turbulentne uspone i padove naizgled idealno organizovanog događaja gledaćemo kroz oči radnika zaduženih da najluđe probleme rešavaju u hodu – poput duhova! Jedini cilj – zabava mora da uspe!

Originalni naslov: Le Sens De La Fête. Dužina trajanja filma: 117 minuta. Država i godina proizvodnje: Francuska / 2018. Žanr: komedija. Uloge: Jean-Pierre Bacri, Jean-Paul Rouve, Gilles Lellouche, Vincent Macaigne. Reditelji: Eric Toledano, Olivier Nakache.

Mali vampir

Novi filmovi: Mali vampir

Omiljeno štivo dečaka Antona strašne su priče, posebno o vampirima.

Jednog dana dobio je priliku da upozna pravog pravcatog mladog vampira Rudija, pa i njegovu sestricu Anu i štaviše postaju i prijatelji. Rudi se pokazao kao ljubazan, a najveću zapetljanciju u celoj priči izazvali su pokušaji Antonovih roditelja da upoznaju njegovog prijatelja.

Ali, kako objasniti neobičnosti vezane za Rudija – otrcani crni plašt koji nikada ne skida, zašto dolazi u sitne noćne sate i zašto stalno rukom pokriva usta.

Originalni naslov: The Little Vampire. Dužina trajanja filma: 83 minuta. Države i godina proizvodnje: Danska, Nemačka, Holandija / 2017. Žanr: animirani, porodični. Film je sinhronizovan na srpski. Reditelji: Richard Claus, Karsten Kiilerich.

(danubeogradu.rs)