Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » O.U.R. Pub: Nastupi pet dana u nedelji uz pabovsku kuhinju
O.U.R. Pub (foto: Mrvica)
O.U.R. Pub (foto: Mrvica)

O.U.R. Pub: Nastupi pet dana u nedelji uz pabovsku kuhinju

U Beogradskoj 71, okružen Tašmajdanskim parkom, pored kuhinje i dnevne ponude koju ima, O.U.R. Pub organizuje i pet večeri muzički program.

Kao i svake nedelje, i ove gostuju vrhunski muzičari koji prave veselu i razigranu, prijateljsku atmosferu.

Mnogi za ovo mesto vole da kažu „Our“ (engl. naše) što i jeste želja – da se svi osećaju kao da su na svom terenu i da se uvek tamo vraćaju ponovo.

O.U.R. Pub klupske svirke i DJ nastupi

Utorak, 30. januar: OUR Tozovoz

Svakog utorka od 20.00 kreće jedinstveni elektro-akustični voz koji ide na muziku i struju. Mašinovođa je Uroš Vukašinović i u vozu postoji posebno posluženje, tako da imate pristup kuhinji po ugledu na svetske metropole koje neguju pab kulturu.

Sreda, 31. januar: OUR Acoustic

Nežni neizbežni su akustični multiinstrumentalni i vokalni trio komprimovane energije i kolorita. Ako volite ethno-gypsy jazz i swing, oduševićete se. A ovog četvrtka gostuje i Kubanac Lazaro na perkusijama pored stalne ekipe koju čine Jovica Šošić (gitara, vokal, harmonika), Miloš Radonjić (gitara, saksofon, vokal, trombon) i Jovan Zdravković (kontrabas, vokal).

Četvrtak, 1. februar: OUR Jazz

Milan Petrović Quartet svira instrumentalni fank, bluz i džez koristeći se elementima različitih vrsta muzike u izrazu i trenutno je jedan od najaktivnijih sastava na našoj instrumentalnoj sceni. Sastav čine:Milan Petrović – klavijature, Lehel Nađ – saksofon, Gostinčar Robert – bas gitara i Bogdan Zdjelar – bubnjevi.

Petak, 2. februar: OUR Live

Party Animals je šestočlani bend uz koji se igra živahno, divlje i nekontrolisano. Oni će izvrnuti vaš svet naopačke uz poznate hitove u pank/rock fazonu. Tako će biti i ovog petka u Beogradskoj 71. Nećete znati šta vas je snašlo, a bekstvo uvek možete da potražite u litarskoj krigli piva, slasnim zalogajima i puštanju svoje unutrašnje životinje na videlo kroz najluđu đusku.

Subota, 3. februar: OUR DJ

Beogradski glumac i sjajan DJ Bane Trifunović će vas zavrteti najkvalitetnijim hitovima od domaćeg do stranog roka, fanka, diska i još koječega ove subote.

***

U svako doba dana i večeri, ovo mesto ima nešto da ponudi. Veliki stakleni izlog pušta dnevnu svetlost tokom celog dana, što je pogotovo prijatno u hladnim zimskim danima kada biste rado uhvatili tračak svetlosti, ali isto tako i bili ušuškani i zavučeni na nekom lepom i sigurnom, toplom mestu.

O.U.R. Pub je otvoren radnim danima i nedeljom do ponoći, a petkom i subotom do dva sata posle ponoći. Rezervišite svoje mesto na 3238-846 i prepustite se čarima Češke u centru Beograda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.