Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » O.U.R. Pub: Rock, blues, jazz – bendovi pet dana nedeljno
O.U.R. Pub (foto: Mrvica)
O.U.R. Pub (foto: Mrvica)

O.U.R. Pub: Rock, blues, jazz – bendovi pet dana nedeljno

Ušuškan u centru Beograda, kod ulaza u SC Taš i okružen Tašmajdanskim parkom, O.U.R. Pub je prava oaza mira, opuštanja i provoda.

To je ono što je najbolje, uz pivo, klopu i muziku. Pored svega što ovo mesto nudi, pet dana sedmično ima i muzički program.

OUR Tozovoz: Akustično veče uz Uroša Vukašinovića

Od 20.00 svakog utorka kreće jedinstveni elektro-akustični voz koji ide na muziku i struju. Mašinovođa je Uroš Vukašinović i u vozu postoji posebno posluženje, tako da imate i pristup kuhinji po ugledu na svetske metropole koje neguju pab kulturu. Ko uđe u ovaj voz jednom, uvek mu se opet vraća.

OUR Jazz: Nežni neizbežni

U sredu, 28. februara, nežni neizbežni su akustični multi instrumentalni i vokalni trio komprimovane energije i kolorita. Ako volite ethno-gypsy jazz i swing, oduševićete se.

A ove nedelje gostuje i Kubanac Lazaro na perkusijama pored stalne postave koju čine Jovica Šošić (gitara, vokal, harmonika), Miloš Radonjić (gitara, saksofon, vokal, trombon), Jovan Zdravković (kontrabas, vokal).

Nežni neizbežni nastupaju svake druge srede u O.U.R. Pub-u, a često i češće, jer su uz njih večeri čarobne, pored toga što je svirka na najvišem nivou, jer oni imaj unikatan prepoznatljiv stil.

OUR Blues: Zona B

Prvog dana marta sa nama je Zona B koja iza sebe ima šest albuma kao i učešće na raznim kompilacijama. Iako relativno mali, tiraži koji su pravi rariteti, u suprotnosti su sa popularnošću grupe koja je rado viđen gost na koncertnim podijumima.

Ovo je naš najpriznatiji blues sastav i često možete da ga čujete na bini u Beogradskoj 71. Upravo je ova grupa razlog što je četvrtkom produženo vreme rada za dva časa.

OUR Live: Funked Up

Žurke uz svirke u Beogradskoj 71 koje vladaju vikendom su već uveliko poznate. Pogotovo petkom od početka dolaze zanimljivi i energični sastavi uz koje se đuska i koji na svom repertoaru imaju pop/rock/funk i sličnu muziku domaćih i stranih izvođača.

OUR Live: Euterpa

U O.U.R. Pub-u u subotu, 3. marta, gostuje jedan od najboljih klupskih bendova. Sa Euterpom greške nema i verovatno ih već i znate po fantastičnim nastupima.

Stoga vas u centru grada očekuju autentični doživljaj českih pivnica i opasna žurka! Đuskamo uz pop/rock/disco/funk hitove u ambijentu pravog razigranog paba. Zvuk je svetski, a hrana i piće savršeni.

Informacije i rezervacije 011/323-88-46.