Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » SubBeerni centar: Elemental prvi u nizu nastupa
SubBeerni centar: Elemental
SubBeerni centar: Elemental

SubBeerni centar: Elemental prvi u nizu nastupa

Nedavno otvoren SubBeerni centar, najveća pivnica koja se nalazi u Cetinjskoj 15, u petak 9. februara je domaćin koncerta benda Elemental.

Pored ovog nastupa, na ovom mestu se očekuje još mnoštvo bitnih dešavanja.

Elemental – uvertira

Jedan od omiljenih bendova domaće publike svakako je grupa Elemental. Već dve decenije raste i produbljuje se ljubav između ovog uvek aktuelnog i neumornog benda i sve brojnije publike.

– Ovaj koncert je uvertira za veliki nastup kojim ćemo obeležiti 20 godina postojanja benda – nismo još za odstrel, dođite da vidite kako razvaljujemo 9. februara – poziva Elemental sve Beograđane i goste glavnog grada na koncert – u Cetinjsku 15, u najživlju beogradsku „muzičku“ četvrt.

– Koncertnu sezonu najbolje je otvoriti svirkama u gradovima s kojima se otvoreno volimo – Beograd je ovde kao poručen! Ne znam da li smo ikada svirali u Beogradu, a da nije bilo za pamćenje. I nadam se da će nam i ovoga puta biti tako – iskrena je Mirela Priselac Remi, prva dama Elementala.

I nema sumnje da će koncert biti za pamćenje, jer će Elemental svoju koncertnu godinu započeti u jedinstvenom ambijentu SubBeernog centra, koji se nalazi na mestu nekadašnje pivare čuvene porodice Bajloni – u prostoru koji nas zove da se „suberemo“ na pravom mestu. A pravo mesto je tamo gde je prava muzika.

Ulaznice se mogu uzeti u pretprodaji po ceni od 800 dinara, a na dan koncerta za 1.000 dinara, po ulasku u SubBeerni centar. Prodajna mesta u pretprodaji su Kafe Šikarica i O.U.R. Pub.

SubBeerni centar – program

• 9. februar: Elemental
• 10. februar: Amy’s House – Amy Winehouse tribute band
• 14. februar: Bad Copy 
• 16. februar: EKV tribute band „Deca iz vode“
• 17. februar: Kralj Čačka 
• 23. februar: Zemlja gruva
• 24. februar: 2Hot4Stage festival hip-hip plesa
• 3. i 4. mart: Goblini

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.

Jedan komentar

  1. Kada počinje koncert Elementala večeras?