Naslovna » BG špijun » Svetske prestonice » Uskrs 2018: Bečki uskršnji bazari već od sredine marta

Uskrs 2018: Bečki uskršnji bazari već od sredine marta

Bečki uskršnji bazari postali su pored božićnih pravi turistički magnet. Mnogi posetioci odluče se za obilazak carskog grada baš tokom uskršnjih praznika.

Na nekoliko lokacija u gradu i ove godine biće postavljeni bazari sa brojnim štandovima sa rukotvorinama, kulinarskim specijalitetima, muzičkim programom i zabavom za Bečlije i njihove goste.

Na bazaru ispred carske kulise dvorca Šenbrun biće predstavljeno oko 60 izlagača koji će u ponudi imati kako bečkih i austrijskih specijaliteta tako i veliki izbor dekorativnog uskršnjeg nakita: umetnički oslikana jaja, ručno rađene umetnine, cvetne aranžmane, duboreze na drvetu, umetnost na staklu i keramici.

Dan u Beogradu - avio karte - Call Center

Za decu će biti organizovana radionica za pravljenje uskršnjih simbola od marcipana. Takođe u Dečijem muzeju biće spreman uskršnji program za decu, dok će odrasli moći da uživaju uz džez-muziku.(17. mart – 2. april 2018)

Na bečkom trgu Frajung (Freyung) kao i svake godine biće napravljeno najveće brdo od oslikanih uskršnjih jaja u Evropi. Brojni dekorativni predmeti od drvenih igračaka, preko keramike do cveća i pletenih korpi krasiće uskršnje štandove. (16. mart – 2. april 2018)

Na trgu „Am Hof“ od 17. marta do 2. aprila biće otvoren bazar sa specijalnim idejama za uskršnje poklone od rukotvorina. (EuroComm)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.