Naslovna » Izlasci » Festivali » 17. Prolećni festival zdravlja u Beogradu
17. Prolećni festival zdravlja u Beogradu

17. Prolećni festival zdravlja u Beogradu

U Domu Vojske Srbije (Braće Jugovića 19), 12. i 13. aprila, biće održan 17. Prolećni festival zdravlja pod sloganom „Za zdravo potomstvo“.

Posetioci bez zdravstvene knjižice i čekanja će moći da provere svoje zdravlje, da čuju predavanja na aktuelne teme iz oblasti medicine i posavetuju se sa eminentnim zdravstvenim stručnjacima.

Na manifestaciji učestvuju domovi zdravlja, državne i privatne ordinacije, bolnice i apoteke, farmaceutske kuće, fitnes, velnes i banjski centri, udruženja pacijenata, svi oni koji se bave zdravom ishranom, kozmetikom…Za dž

Zdravstveni radnici će i ovoga puta moći besplatno da prisustvuju akreditovanim predavanjima i dobiju bodove za obnavljanje licence.

Za mališane će biti organizovan „Dečiji kutak“ i „Bolnica za medvediće“, gde deca mogu da donesu omiljene igračke na „preglede“, da razgovaraju sa medicinarima i studentima i razbiju strah od „belih mantila“.

17. Prolećni festival zdravlja: i degustacije, tribine, promocije…

U okviru festivala biće održano nekoliko tribina koje će voditi predstavnici medija, a na svakih pola sata na bini će se smenjivati programi vežbanja, nastupi dečijih plesnih klubova, masaže, radionice za mlade, promocije knjiga…

Predavanja za zainteresovane posetioce držaće najeminentniji stručnjaci iz oblasti medicine. 17. Prolećni festival zdravlja čine i degustacije zdravih proizvoda i upoznavanje posetilaca sa proizvodima i uslugama izlagača.

Vrata Doma vojske Srbije biće otvorena za posetioce oba dana festivala od 10.00 do 20.00, a ulaz je besplatan. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.