Naslovna » Izlasci » Sport » Beogradski maraton: Treći javni trening na Adi Ciganliji
Beogradski maraton - javni trening
Beogradski maraton - javni trening

Beogradski maraton: Treći javni trening na Adi Ciganliji

U subotu, 31. marta od 10. 00 do 12.00, na Adi Ciganliji, biće održan treći i poslednji javni trening za 31. Beogradski maraton.

Treningom će rukovoditi prof. dr Branko Bošković, koordinator rada TRK Beogradski maraton, zajedno sa kolegama iz Visoke sportske i zdravstvene škole iz Beograda i prof. dr Goran Rađen, medicinski direktor Beogradskog maratona.Za dž

Učesnici ovog javnog okupljanja će moći da dobiju korisne savete o kontroli zdravstvenog stanja, opremi, ishrani i načinu trčanja u prolećnim uslovima.

Takođe, zainteresovani će moći da praktično obave zajedničke treninge u odnosu na postojeći nivo fizičke pripremljenosti i trku za koju žele da se pripremaju – Trka zadovoljstva na 5 km, polumaraton (21,1 km) ili maraton (42,2 km) u okviru 31. Beogradskog maratona.

Trening je besplatan i mogu da se uključe muškarci i žene, aktivni trkači, rekreativci i početnici stariji od 14 godina.

Okupljanje je kod restorana „Like a Shine“ (prvi restoran od ulaza na Adu Ciganliju sa makiške strane) od 9.45, a javni trening počinje tačno u deset. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.