Naslovna » Izlasci » Akcije » JobPrep18: Savladajte veštine traženja posla
JobPrep18
JobPrep18

JobPrep18: Savladajte veštine traženja posla

Projekat JobPrep18 biće održan 17. i 18. marta u zgradi StartIT centra Beograd u organizaciji Omikrona – studentskog udruženja Matematičkog fakulteta.

Završavaš studije, a još uvek ne znaš kako zapravo teku stvari na samom intervjuu i da li je tvoj CV primamljiv poslodavcima? To su pitanja na koja će se tražiti odgovori tokom ovog projekta za sve mlade koji žele da što brže dođu do posla.Za dž

Projekat je besplatan i namenjen je studentima završnih godina i master studija fakulteta informatičkih i matematičkih smerova. Prijave su otvorene na sajtu Omikrona, a zatvaraju se 14. marta u ponoć.

JobPrep18: Sastavljanje CV-a, panel diskusija, radionice…

JobPrep predstavlja niz radionica i predavanja na temu zapošljavanja u IT industriji.

U okviru projekta, studenti će imati priliku da nauče veštine potrebne za uspešno pronalaženje željenog posla i stupe u direktan kontakt sa HR menadžerima od kojih će imati priliku da saznaju šta to kompanije traže u budućim zaposlenima. Predavanja će držati stručnjaci iz vodećih kompanija IT industrije.

Prvog dana projekta svi učesnici će imati priliku da od stručnjaka iz StartIT-a nauče kako da sastave CV koji će ih izdvojiti iz mora kandidata pri apliciranju za posao. Pored toga, održaće se i panel diskusija na temu „Zapošljavanje u IT-u“, gde će studenti zajedno sa predavačima obraditi sve važne aspekte intervjua.

Drugi dan projekta rezervisan je za interaktivnu radionicu o javnom nastupu. Posle toga, izabrani polaznici će učestvovati u sve popularnijem „Speed Dating“ formatu razgovora za posao, gde će im HR menadžeri dati povratnu informaciju i njihov utisak o simulaciji razgovora.

Sve informacije o projektu, kao i prijavu za učešće, možete pronaći na zvaničnoj internet prezentaciji projekta JobPrep18, kao i na zvaničnim Facebook, Twitter i Instagram stranicama Omikrona. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.