Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi (15. mart 2018)
Novi filmovi (15. mart 2018): Ja, Tonya
Novi filmovi (15. mart 2018): Ja, Tonya

Novi filmovi (15. mart 2018)

Tomb Raider„, „Leo da Vinči: Misija Mona Liza„, „Ja, Tonya“ – to su novi filmovi u bioskopima od 15. marta 2018. godine.

Prva dva filma predstavili smo prošle nedelje, a sada predstavljamo i film „Bitka za Pacifik – Pobuna„. Nastavak naučnofantastičnog filma iz 2013. godine premijerno će biti prikazan u sredu, 21. marta od 19.00, na velikom platnu bioskopa Cineplexx Ušće SC.

Ja, Tonya

https://youtu.be/Cqln9JhHx_U

Klizačica umetničkog klizanja, Tonja Harding, penje se visoko na američkim turnirima klizanja. Upašće u probleme kada joj se u život vrati bivši muž.

Tonja se sprema za nacionalno takmičenje u umetničkom klizanju, te ona i njen muž unajme osobu da slomi nogu njenoj suparnici Nensi Kerigan. To je bio potez koji joj je obeležio i uništio karijeru.

U jednoj od uloga gledaćemo i rođenu Beograđanku, Bojanu Novaković.

Originalni naslov: I, Tonya. Dužina trajanja filma: 119 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2017. Žanr: biografski, drama. Uloge: Margot Robbie, Allison Janney, Sebastian Stan. Reditelj: Craig Gillespie.

Bitka za Pacifik – Pobuna

Novi filmovi: Bitka za Pacifik - Pobuna

Globalni sukob između čudovišta za masovno uništenje koja nisu sa planete Zemlje i super mašina koje su stvorene da ih unište, a kojima upravljaju ljudi, biće samo uvod u napad na čovečanstvo epskih razmera, u filmu „Bitka za Pacifik – Pobuna“.

Pobunjenik Džejk Pentekost, nekada talentovani pilot živi u senci oca koji je postao legenda rizikujući svoj život da bi se osigurala pobeda čovečanstva nad monstruoznim “Kaiju“. Napustio je obuku i oprobao se u svetu kriminala.

Kada se pojavi još opasnija pretnja koja će uništiti naše gradove i dovesti svet do ruba opstanka, Džejku se pruža poslednja prilika da doživi očevu slavu, uz pomoć njegove otuđene sestre, Mako Mori – koja predvodi hrabru novu generaciju pilota koji su odrastali u senci rata za spas čovečanstva.

Dok traže pravdu za poginule, njihova jedina nada biće da se ujedine u globalnu pobunu protiv snaga za istrebljenje. Džejk se ujedinjuje sa talentovanim rivalom, pilotom Lambertom i petnaestogodišnjom hakerkom Amarom (igra je novajlija Kajli Spini) koji će mu postati jedina porodica koju ima.

Dok su na putu da postanu najmoćnija odbrambena sila koja je ikada hodala planetom Zemljom, otkriće niz novih, spektakularnih avantura.

Originalni naslov: Pacific Rim: Uprising. Dužina trajanja filma: 115 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: akcija, avantura, SF. Uloge: John Boyega, Scott Eastwood, Jing Tian, Cailee Spaeny. Reditelj: Steven S. DeKnight.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.