Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi (22. mart 2018)
Novi filmovi (22. mart 2018): Zaista, nikad nisi bio ovde
Novi filmovi (22. mart 2018): Zaista, nikad nisi bio ovde

Novi filmovi (22. mart 2018)

Zaista, nikad nisi bio ovde„, „Legenda o konkubini„, „Stranci: Plen u noći„… to su novi filmovi u bioskopima od 22. marta 2018. godine.

Film „Bitka za Pacifik – Pobuna“ predstavili smo prošle nedelje. Premijera filma „Zec Petar“ u planu je ove nedelje, pa pročitajte sadržaj i tog animirano-igranog filmskog ostvarenja.

Zaista, nikad nisi bio ovde

Korupcija, osveta i najmračniji unutrašnji demoni glavne su teme filma „Zaista, nikad nisi bio ovde“, koji je pokupio nagrade za najbolji scenario i najboljeg glumca na Filmskom festivalu u Kanu prošle godine. Ovaj senzacionalni krimi-triler, rediteljke Lin Remzi, premijerno je prikazan u Srbiji na 46. FEST-u.

Posle rata i službe, Džo se okrenuo poslu plaćenika radi preživljavanja. Njegova specijalnost je spasavanje devojčica koje su postale belo roblje. Razlog njegove poslednje nasilne misije je Nina, ćerka njujorškog senatora (Ekaterina Samsonov), kidnapovana i smeštena da radi u bordelu na Menhetnu. Njegov zadatak je da je pronađe, dovede je kući i ubije svakoga ko mu stane na put. Kada se posao otrgne kontroli, Džoove noćne more počinju da ga obuzimaju i zavera biva razotkrivena, što vodi do dve moguće opcije – njegove smrti ili njegovog buđenja.

Intenzivni triler upotpunjen je sjajnom muzikom, koju potpisuje Džoni Grinvud, gitarista grupe Radiohead.

Originalni naslov: You Were Never Really Here. Dužina trajanja filma: 95 minuta. Države i godina proizvodnje: Fra, SAD, VB / 2017. Žanr: drama, misterija. Uloge: Joaquin Phoenix, Ekaterina Samsonov, Alessandro Nivola, Alex Manette, John Doman, Judith Roberts. Rediteljka: Lynne Ramsay.

Legenda o konkubini

Novi filmovi: Legenda o konkubini

Japanski budistički monah Kukai poslat je u Tang dinastiju u Kinu kako bi učio o kineskoj kulturi i civilizaciji.

Za to vreme sprijateljuje se sa pesnikom po imenu Bai Letian. Odjednom, u gradu počinju da se dešavaju čudni događaji, smrti, između ostalih i konkubine Jang, što se povezuje s demonskom mačkom koja teroriše grad.

Monah i pesnik se udružuju kako bi istražili smrt konkubine, prateći trag demonske mačke koji otkriva skrivene činjenice.

Originalni naslov: Kûkai. Dužina trajanja filma: 129 minuta. Država i godina proizvodnje: Kina / 2017. Žanr: drama, fantazija, misterija. Uloge: Xuan Huang, Shôta Sometani, Yuqi Zhang. Reditelj: Kaige Chen.

Stranci: Plen u noći

Novi filmovi: Stranci - Plen u noći

Ovo je nastavak uspešnog horor hita Stranci (The Strangers) iz 2008. godine.

U centru zbivanja je četvoročlana porodica, koja se zbog finansijske situacije seli u izolovanu kućicu. Nedugo posle doseljenja troje nepoznatih ljudi počinju da ih maltretiraju, a borba za život tek počinje.

Originalni naslov: Strangers: Prey at Night. Dužina trajanja filma: 85 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: horor. Uloge: Christina Hendricks, Bailee Madison, Martin Henderson. Reditelj: Johannes Roberts.

Zec Petar

Novi filmovi: Zec Petar

Premijera filma „Zec Petar“ biće održana u subotu, 24. marta od 16.30, u bioskopu Cineplexx Delta City i tom prilikom posetiocima predstaviće se glumačka ekipa sinhronizacije. Na repertoar domaćih bioskopa simpatična družina filma „Zec Petar“ doskakutaće 29. marta.

Animirano-igrani film priča nikad pre ispričanu priču o zecu Petru koja počinje tako što Petar i njegova cela porodica preuzme farmu starog gospodina Gregora i počnu da je uništavaju bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered.

Kada na farmu po svoje nasledstvo dođe Toma Gregor, koji je daleko bistriji i oštroumniji a i čovek je, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. Ali mladi Gregor nije samo neverovatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik.

On se zaljubljuje u lokalnu slikarku Bibu koja je ujedno i zekina surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga da otera uljeza što na kraju rezultira pravom bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lepe Bibe. Rivalstvo zeca Petra i Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko van njihove idilične okoline pravac u gužvu londonske podzemne železnice i sve do opasnih ulica grada i nazad.

Ali na kraju, Petar mora da shvati da šargarepa i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i porodica.

Originalni naslov: Peter Rabbit. Dužina trajanja filma: 95 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: animirani, avantura. Sinhronizacija: Stefan Bundalo, Teodora Ristovski, Iva Stefanović, Milica Janketić, Dragan Vujić Vujke. Reditelj: Will Gluck.

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.