Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Subbeerni centar: Koncerti u okviru konferencije Kontakt
Subbeerni centar: Koncerti u okviru konferencije Kontakt (foto: Mrvica)
Subbeerni centar: Koncerti u okviru konferencije Kontakt (foto: Mrvica)

Subbeerni centar: Koncerti u okviru konferencije Kontakt

Od 21. do 24. marta u okviru konferencije Kontakt u Subbeernom centru biće organizovan niz koncerata.

U podzemlju Cetinjske 15, Nikola Vranjković nastupa u četvrtak od 20.00, Obojeni program i Auf Wiedersehen u petak od 21.00, a u subotu od 21.00 Kanda kodža i Nebojša, a gosti su im Igralom.

Koncerti u okviru Kontakt muzičke konferencije biće održani u najautentičnijem prostoru na mestu gde je više od 130 godina radila jedna od retkih parnih pivara u gradu i šire „Ignjat Bajloni i sinovi“.

U pretprodaji se za koncerte ulaznice mogu uzeti u kafeu Šikarica u Skadarskoj 22 za 800 RSD po koncertu, a na dan koncerta će karte biti dostupne na ulazu u SubBeerni centar po ceni od 1.000 RSD.

Kontakt – Misli dobro

„Svaka definicija gubitak je slobode“ – moto je koji je bio ključan da se organizatori Kontakt konferencije odluče da upravo Branislav Babić Kebra i ekipa „oboje“ revijalni deo konferencije.

– Sve što mogu reći stane u dve reči – kaže Nikola Vranjković. Njegov aktuelni album „Veronautika“ iz dana u dan nailazi na sve veće interesovanje publike.

„Misli dobro“ je moto KKN-a, ali i Kontakt-a, jer će na ovogodišnjem Kontaktu da se susretnu predstavnici najznačajnijih festivala iz regiona, koji će kroz primere dobre prakse, inspirativne tribine, kreativne panele i javne diskusije, ukazati na nove trendove.

Konferencijski program prati veliki broj koncerata i DJ programa, a ekskluzivnim nastupom benda Nebojše Antonijevića Anton + Hevi hipi bejbi, Kontakt konferencija će biti i zvanično otvorena 21. marta u Domu omladine Beograda. Kao gosti sviraće bend Zvuk ulice.

Više o konferenciji Kontakt pročitajte na ovom linku.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.