Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Beogradski noćni market: Život je igra
Beogradski noćni market na pijaci "Zeleni venac"
Beogradski noćni market na pijaci "Zeleni venac"

Beogradski noćni market: Život je igra

U petak, 27. aprila od 18.00 do ponoći, pijaca „Zeleni venac“ biće mesto održavanja veoma popularne manifestacije – Beogradski noćni market.

U čast jubileju, stogodišnjici održavanja prve Skupštine piljara Srbije, koja je bila davne 1918. godine na Zelenom vencu, istog dana na istoimenoj pijaci biće organizovana Skupština Udruženja pijaca Srbije, a posle toga i Beogradski noćni market i još jedno veliko okupljanje ljubitelja ove manifestacije.

Beogradski noćni market pod sloganom „Život je igra“ povodom jubileja koji je izuzetno značajan za pijačnu delatnost, okupiće velike šampione pijaca, najbolje dizajnere i najveštije umetnike svog zanata, kao i majstore kulinarstva.

Beogradski noćni market – nezaboravni trenuci

U večernjim časovima, na pijaci „Zeleni venac“, jednoj od najstarijih i najlepših pijaca u gradu, prisetićemo se važnosti okupljanja i druženja, podelićemo pozitivnu energiju i nezaboravne trenutke.

Sve to dogodiće se uz domaću robu, umetnike i proizvođače koji i u ovom, kao i u prošlom veku na pijačnim tezgama sa ponosom predstavljaju svoje najbolje i nakvalitetnije proizvode.

I na ovom marketu posetioce manifestacije očekuje dobra muzika uz fantastičnu DJ ekipu, a za atraktivan program u slavljeničkom raspoloženju biće zadužen Teatar Mimart sa hodačima na štulama, žonglerima i pantomimičarima koji će sigurno obradovati najmlađe sugrađane, a odrasle podsetiti da je život igra!

Na dan održavanja manifestacije, 27. aprila, pijaca „Zeleni venac“ radiće do 12.00, a kapije će ponovo biti otvorene od 18.00. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.