Naslovna » Izlasci » Akcije » Humanitarni Krempita maraton 2018
Krempita maraton
Krempita maraton

Humanitarni Krempita maraton 2018

I ove godine, za vreme 31. Beogradskog maratona, biće organizovana humanitarna akcija Krempita maraton, takmičenje u jedenju krempita.

Prošle godine, zbog velikog interesovanja, ova akcija je dobila novu, humanitarnu dimenziju. Tokom trajanja „velikog“ maratona krempite u određenim lokalima plaćaće se SMS porukom na broj 3030 a time se donira pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Ukratko, na ovaj dan, naši sugrađani i gosti Beograda moći će da uživaju u ovoj omiljenoj poslastici, tako što će po dolasku u restoran poslati humanitarni SMS na broj 3030 (cena jedne SMS poruke tj. jedne krempite je 200 RSD) i pokazati odgovor Fondacije „Budi human“ osoblju u odabranom lokalu.

Ideja je naišla na odličan odziv kod beogradskih ugostitelja, a učešće su do sada potvrdili: Avala, Id, Šapat, Madera, Franš, Tabor, Klub Književnika, Credo restoran hotela Marriott, Radost, Apetit bar, Maximilian, Chez Nick, Jazz Bašta, Balkon, Mezestoran Dvorište, Stari Hrast, kao i poslastičarnice Mandarina, Pelivan, Gala, Slatka strast, Contini…

Na vama je samo da 21. aprila – bilo da trčite Beogradski maraton ili ne – svratite u neki od restorana i poslastičarnica, naručite popularnu krempitu i na taj način podržite humanitarni karakter ove akcije.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.