Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Prolećni OYF market
Prolećni OYF market
Prolećni OYF market

Prolećni OYF market

U subotu, 7. aprila od 11.30 do 18.00, na Gradskom trgu u Obrenovcu biće održan Prolećni OYF market u organizaciji Fondacije za mlade Obrenovca.

Ukoliko želite da obradujete nekoga najlepšim, potpuno originalnim i autentičnim malim i velikim poklonima posetite Prolećni OYF market.

Tu ćete na jednom mestu pronaći ukrasne sveće, lanterne i svećnjake, uskršnje venčiće, ručno rađene jastučiće i igračke, pletene korpe, unikatan nakit, ukrasne predmete, suvenire, prirodnu kozmetiku i sapune, predmete ulepšane dekupaž tehnikom, heklane lutke, ručno rađene modne detalje za bebe, medenjake, različite vrste meda, kolačiće sa egzotičnim začinima…

Šta je OYF market?

OYF market je jedinstven mini sajam obrenovačkih izlagača ručnih radova, dizajniranih predmeta i ostalih rukotvorina, koji Fondacija za mlade Obrenovca organizuje kako bi podržala i promovisala kreativne preduzetničke inicijative u Obrenovcu.

Organizacijom ovakvih događaja, Fondacija posebno želi da podrži sugrađane i sugrađanke koji – sve češće u nedostatku formalnog zaposlenja – vide priliku u pretvaranju hobija i zanata u posao.

OYF market nudi priliku izlagačima da predstave i promovišu svoje unikatne radove, ali i priliku svim građanima da saznaju koliko jedinstvenih i kreativnih predmeta i rukotvorina ima u našem Obrenovcu.

Po ugledu na mnoge evropske gradove, Fondacija za mlade ove godine organizuje Prolećni OYF market za dvadesetak lokalnih izlagača, tokom kojeg će biti organizovan i prateći program za decu i muzički program. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.