Naslovna » Izlasci » Festivali » 23. Zmajada i prvi Festival za svakog đaka
Zmajada i Festival za svakog đaka
Zmajada i Festival za svakog Ä‘aka

23. Zmajada i prvi Festival za svakog đaka

Na otvorenim sportskim terenima pored SC „Šumice“ (Ulica vojvode Toze), 26. maja od 10.00 do 13.00, biće održana 23. Zmajada i prvi Festival za svakog đaka.

Pored takmičenja u puštanju zmajeva, skakanja po peni iz vatrogasnog kamiona, kreativnih radionica, zainteresovane očekuje i takmičenje u orijentiringu, revija kišobrana i đačkih rančeva.

Na programu su i besplatne radionice programiranja i engleskog jezika kao i pregledi fizioterapeuta, dok će nutricionista buduće đake uputiti u tajne zdrave užine.

Prijave za orijentiring putem emaila info@decjisajt.rs (ime, prezime i godište deteta) obavezne su jer je broj učesnika ograničen na trideset.

Zmajada, a samim tim i Festival za svakog đaka, namenjena je deci predškolskog uzrasta, budućim prvacima i osnovcima.

U protekle 22 godine na Zmajadi je učestvovalo oko 32.000 dece koji su za svoj trud i uspeh nagrađeni letenjem avionom i balonom iznad Beograda, „zmajevitim tortama“, majicama, paketima slatkiša, knjigama, a slično će biti i ove godine. Najmaštovitije i najuspešnije takmičare očekuju vredne nagrade.

Festival za svakog đaka organizuje Dečji sajt, a Zmajadu, kao i svih prethodnih godina Prijatelji dece opštine Voždovac. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.