Naslovna » BG špijun » Svetske prestonice » Beč: 6 dana, 6 muzeja, 6 evra
6 dana, 6 muzeja, 6 evra: Carska riznica © WienTourismus/Lois Lammerhuber
6 dana, 6 muzeja, 6 evra: Carska riznica © WienTourismus/Lois Lammerhuber

Beč: 6 dana, 6 muzeja, 6 evra

Zanimljiva akcija „6 dana, 6 muzeja, 6 evra“ biće organizovana pred početak Svetskog prvenstva u fudbalu koje se održava u Rusiji od 14. juna.

Da bi privukli publiku koju sport posebno ne interesuje bečki Muzej istorije umetnosti i Bečki turizam planiraju da pred početak Svetskog prvenstva pokrenu specijalnu akciju na instagramu u vidu ponude #viennamuseumsixpack.

Ponuda obuhvata 6 muzeja za koje će ulaznica pojedinačno iznositi šest evra. Uobičajena cena ulaznica iznosi od devet do 20 evra.

Ljubitelji muzeja će uz odgovarajući kod, određenog dana na blagajni moći da podignu povoljnije ulaznice, i to za Muzej istorije umetnosti (11. jun), Dvorsko skladište lovačke opreme i oružja (12. jun), Carsku riznicu (13. jun), Pozorišni muzej (14. jun), Svetski muzej (15. jun) i Carski muzej voznog parka Habsburgovaca (16. jun).

Uz ulaznicu od šest evra dobija se popust na kupovinu godišnje karte za Muzej istorije umetnosti u visini od šest evra.

Odgovarajući kod zainteresovani dobijaju tokom trajanja akcije svakog dana na instagram-profilu: @kunsthistorischesmuseum i @viennatouristboard.

Sa dobijenim kodom se tokom akcijske nedelje može dobiti i popust od šest odsto na sve proizvode u novootvorenoj prodavnici u dvorcu Hofburg. (EuroComm)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.