Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Bitefartcafe: Leto počinje 11. maja i prvo stiže na Kalemegdan!
Bitefartcafe Summer Stage
Bitefartcafe Summer Stage

Bitefartcafe: Leto počinje 11. maja i prvo stiže na Kalemegdan!

Lepo vreme je povod za dobro raspoloženje, a još više će vas obradovati informacija da se ovog vikenda otvara sezona letnjeg Bitefartcafe-a.

Klupski i koncertni program kluba Bitefartcafe seli se na dobro poznatu lokaciju, Mali Kalemegdan 2, kod teniskih terena.

Otvaranje nove sezone najlepšeg kluba među starim kalemegdanskim zidinama započeće najenergičniji klupski bendovi, Girls, Boys and Toys u petak i Lezz Go u subotu.

Iz Bitefartcafe-a obećavaju vrelu klupsku sezonu koju predvode najbolji kaver bendovi, ali ni ovog leta neće izostati intimni klupski koncerti, po kojima je Bitefartcafe poznat.

Već u junu stižu Massimo Savić, Vasil Hadžimanov bend i Qzama Quartet, dok će u sklopu festivala Musicology na letnjoj sceni nastupiti inostrane zvezde, Koop Oscar Orchestra (24. jun) i Bokante (26. jul). Osetite magiju i sinergiju istorije i pravog, zdravog noćnog provoda, u srcu Beograda.

* U slučaju lošeg vremena, postoji mogućnost da će se program održavati u zatvorenom prostoru kluba Bitefartcafe (Mitropolita Petra 8).

Više informacija pronađite na novom sajtu bitefartcafe.rs.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.