Naslovna » Turizam » Inspekcija u agencijama „Fly Fly Travel“ i „Kofer Tours“
Inspekcija u agencijama "Fly Fly Travel" i "Kofer Turs"
Inspekcija u agencijama "Fly Fly Travel" i "Kofer Turs"

Inspekcija u agencijama „Fly Fly Travel“ i „Kofer Tours“

Zbog sumnje na nepoštenu poslovnu praksu pojačan je inspekcijski nadzor nad agencijama „Fly Fly Travel“ i „Kofer Tours“.

U saopštenju Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija piše da se njihovoj turističkoj inspekciji tokom proteklog vikenda ponovo javio određen broj građana, koji nisu bili u mogućnosti da realizuju već plaćene avionske karte, kupljene preko agencije „Fly Fly Travel“, odnosno „Kofer Tours“, koja je njen pravni sledbenik.

Budući da se privredno društvo „Fly Fly Travel“, odnosno njegov pravni sledbenik „Kofer Tours“ i dalje oglašavaju preko medija sa ponudom avio karata za sve destinacije, a ceneći podatke Narodne banke Srbije da su pomenute agencije u blokadi već 47 dana, javnost je obaveštena da je u toku inspekcijski nadzor Tržišne i Turističke inspekcije kod obe agencije zbog sumnje na nepoštenu i obmanjujuću poslovnu praksu.

O svim rezultatima inspekcijskih nadzora u pomenutim agencijama, javnost će biti redovno informisana, naglašeno je u saopštenju ovog ministarstva.

Takođe, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija dostaviće sve neophodne informacije i drugim državnim institucijama, kako bi one preduzele adekvatne mere iz okvira svojih nadležnosti.

Imajući u vidu gore navedeno, neophodno je da građani sa povećanom pažnjom pristupe ugovaranju putovanja sa pomenutim agencijama.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.