Naslovna » Izlasci » SRC „Tašmajdan“: Letnja kupališna sezona 2018

SRC „Tašmajdan“: Letnja kupališna sezona 2018

Letnja kupališna sezona 2018 na otvorenim bazenima Sportsko-rekreativnog centra „Tašmajdan“ počinje u petak, 15. juna, i trajaće do 31. avgusta.

U naredna dva i po meseca, posetioci će moći da uživaju na bazenima svakog dana od 10.00 do 19.00.

Cene karata su iste kao i prethodne godine. Pojedinačna dnevna ulaznica je 300 dinara, dok je popodnevna karta, za kupače koji dođu posle 16 časova, 200 dinara. Za decu do dve godine ulaz je besplatan, a za mališane od dve do sedam godina ulaznica je 100 dinara.

Sreda će i ove letnje sezone biti školski dan kada će učenici osnovnih i srednjih škola imati besplatan ulaz uz đačku knjižicu.

SRC „Tašmajdan“ omogućio je kupovinu mesečnih karata za otvorene bazene po povoljnijim cenama, naročito za đake i studente.

Termin za noćno kupanje ove sezone produžen je za sat vremena. Kada vremenski uslovi to dozvole, posetioci će moći da uživaju u plivanju i dobroj muzici od 21.00 do ponoći, a cena ulaznice je 400 dinara.

U SRC „Tašmajdan“ očekuje se još jedna uspešna sezona, koju će, po najavama meteorologa, pratiti veoma toplo leto, sa velikim brojem tropskih dana i noći.

Spas od vrućina, dobru rekreaciju, druženje i zabavu Beograđani i njihovi gosti moći će, već tradicionalno, da pronađu u srcu Beograda, na bazenima SRC „Tašmajdan“.

Sve o bazenima u Beogradu ovog leta pročitajte na OVOM LINKU. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.