Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam kolekcionarstva i antikviteta u hotelu „Slavija“
Sajam kolekcionarstva i antikviteta
Sajam kolekcionarstva i antikviteta

Sajam kolekcionarstva i antikviteta u hotelu „Slavija“

U hotelu „Slavija“, 25. i 26. avgusta od 10.00 do 16.00, biće održan Sajam kolekcionarstva i antikviteta. Cena ulaznice je 150 RSD.

Ova manifestacija, kupoprodajna izložba starina, umetničkih predmeta i predmeta kolekcionarstva održava se na istom mestu već trinaest godina.

Beograđani pa i posetioci prestonice imaće direktan kontakt sa antikvarimai kolekcionarima, uz direktnu trgovinu bez posrednika i obavezno cenkanje. Tome treba dodati i zanimljive priče koje su vezane za pojedine predmete.

Sajam kolekcionarstva i antikviteta obuhvatiće više od 120 privatnih kolekcija iz raznih oblasti sakupljanja.

Sajam kolekcionarstva i antikviteta – sve za svakoga

Svi zainteresovani posetioci mogu razgledati ali i nabaviti razne eksponatei predmete iz tradicionalnih oblasti kolekcionarstva – filatelije (poštanske marke i poštanska istorija), numizmatike (metalni i papirni novac van opticaja, kao i stari vrednosni papiri), faleristike (ordenje, značke i vojne oznake) i starog oružja…

Takođe, mogu se videti, stari satovi, nakit, antikvarno posuđe i predmeti od srebra, keramike, porcelana i kristala, antikvarni i stilski nameštaj, knjige, umetničke slike i grafike, ikone na platnu i drvetu, tepisi i pirotski i drugi ćilimi, narodne nošnje i uniforme i još mnogo drugih starinskih i unikatnih predmeta.

Na ovom mestu svi posetioci moći će da se edukuju i razmene iskustva o bavljenju ovom vrstom hobija, kao i da upoznaju značaj ove manifestacije u stvaranju privatnih kolekcija predmeta iz naše istorije. Na taj način ova i slične manifestacije, između ostalog, pomažu očuvanju kulturnog i umetničkog blaga naše zemlje.

Organizator sajma, agencija Senzal, obezbedila je besplatnu procenu donetih starinskih predmeta i stručnu pomoć i obaveštenja iz oblasti kolekcionarstva.

Sajmovi kolekcionarstva i antikviteta u 2018. godini

• 22. i 23. septembar 2018.
• 13. i 14. oktobar 2018.
• 3. i 4. novembar 2018.
• 1. i 2. decembar 2018.
• 22. i 23. decembar 2018.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.