Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (6. septembar 2018)
Novi filmovi u bioskopima (6. septembar 2018): Sa tatom na proputovanju
Novi filmovi u bioskopima (6. septembar 2018): Sa tatom na proputovanju

Novi filmovi u bioskopima (6. septembar 2018)

Sa tatom na proputovanju„, „Filmske zvezde ne umiru u Liverpulu„, „Ringe, ringe raja“ – to su novi filmovi u domaćim bioskopima od 6. septembra 2018. godine.

Filmovi „Predator: Evolucija“ i „Izuzetno utovanje jednog fakira“ premijerno će biti prikazani 12. septembra, a horor „Opatica iz pakla“ i animirani SF „Tom i Bob – misija spasavanja sveta“ predstavili smo prošle nedelje.

Sa tatom na proputovanju

Posle srčanog udara, svetski poznati glumac koji pati od alkoholizma primoran je da putuje preko cele države kako bi prisustvovao venčanju svoje ćerke. U ovu neobičnu avanturu upušta se sa otuđenim sinom, sa kojim godinama nije u kontaktu zbog prevelikih razlika, a koji je čak i svedočio protiv oca na parnici za razvod braka.

Ipak, kako bi bio na svadbi svoje ćerke, miljenice, pristaje na ovaj put.

„Sa tatom na proputovanju“ je crna komedija o odnosu između oca i sina koji od potpune suprotnosti karaktera dolaze do zaključka da imaju mnogo toga zajedničkog.

Ovo je film koji prikazuje dva snažna karaktera u krajnje komičnom obračunu. Kako se film odvija, a avantura postaje sve ozbiljnija, tata i sin postaju sve bliži i sličniji nego što su mogli da zamisle.

Originalni naslov: An Actor Prepares. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: komedija. Uloge: Jack Huston, Jeremy Irons, Mamie Gummer. Reditelj: Steve Clark.

Predator: Evolucija

Novi filmovi: Predator - Evolucija

Reditelj Šejn Blek preuzeo je franšizu u velikom stilu i predstavio novu verziju popularne priče, koja je smeštena u predgrađe, za razliku od originalne lokacije – džungle.

Od dalekog svemira do ulica predgrađa, lov je ponovo na nama poznatom terenu. Sada su lovci svemira jači, pametniji i smrtonosniji nego ikada pre, budući da su se genetički nadograđivali sa DNK materijalom drugih vrsta.

Kada mladić slučajno aktivira svoj povratak na Zemlju, samo brižna posada bivših vojnika i nezadovoljni učitelj mogu sprečiti kraj ljudske rase.

Premijera filma je u sredu, 12. septembra od 20.00 u nekoliko beogradskih bioskopa. Vidi: OVDE.

Originalni naslov: Predator. Dužina trajanja filma: 108 minuta. Države i godina proizvodnje: Kanada, SAD / 2018. Žanr: akcija, SF, horor. Uloge: Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Lochlyn Munro. Reditelj: Shane Black.

Filmske zvezde ne umiru u Liverpulu

Novi filmovi: Filmske zvezde ne umiru u Liverpulu

Od kraja 40-ih do kraja 50-ih godina prošlog veka, starleta Glorija Grejem je obasjavala ekrane u Holivudu kao jedna od najpoznatijih glumica, osvojivši čak i Oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu „Grad iluzija“.

Njen put ka slavi bio je začinjen skandalima, najviše zbog privatnog života u kome je „protrčala“ kroz četiri braka za 15 godina i podvrgla se brojnim hirurškim procedurama u pokušaju da zadrži svoj mladalački izgled.

Jedan od njenih ljubavnika iz kasnijeg života, glumac Piter Tarner, predstavlja priču o poslednjim godinama njenog života i pokazuje često zaboravljanu ljudsku stranu žene koja je bila jedna od prvih pravih „filmskih zvezda“.

Originalni naslov: Film Stars Don’t Die in Liverpool. Dužina trajanja filma: 105 minuta. Država i godina proizvodnje: VB / 2017. Žanr: biografski, drama. Uloge: Jamie Bell, Annette Bening, Vanessa Redgrave. Reditelj: Paul McGuigan.

Ringe, ringe raja

Novi filmovi: Ringe, ringe raja

Dva izgubljena pačeta, slabašna šesnaest dana stara Či i njen mlađi brat Čao, odvojeni su od svog jata, zahvaljujući ludorijama prevelikog entuzijaste Penga, slobodoumne guske koja će radije da vežba akrobacije u vazduhu, nego da se pridruži ostalim guskama prilikom tradicionalne selidbe u toplije krajeve.

Uplašeni i usamljeni, u želji da se vrate svom jatu, pačići će zatražiti pomoć od Penga, koji će ih odbiti, jer ova dva mališana urušavaju njegov imidž odmetnika. Međutim, Peng zadobija tešku povredu krila koja će ga učiniti ranjivim. Tek tada on pristaje da pomogne pačićima da se vrate jatu i tako uz šetnju sa njima prikriva svoju povredu.

Od tog momenta njih troje će se upustiti u zajedničko putovanje, krčeći svoj put kroz prelepe kineske predele, u potrazi za svojim jatom a pod pritiskom zime koja dolazi. Istovremeno, divlja Palasova mačka po imenu Banzu je u potrazi za lakim plenom, baš kao što su ranjena guska i bespomoćni pačići.

Ovo nije samo priča o dugom i teškom putovanju, već i avantura o pronalaženju puta kroz životne prepreke, o odgovornostima prema zajednici i porodici.

Originalni naslov: Duck Duck Goose. Dužina trajanja filma: 91 minut. Države i godina proizvodnje: Kina, SAD / 2018. Žanr: animirani, komedija. Sinhronizacija: Marko Marković, Nevena Kočović, Vladimir Marković, Dubravko Jovanović, Srđan Čolić. Reditelj: Christopher Jenkins.

Izuzetno putovanje jednog fakira

Novi filmovi - Izuzetno putovanje jednog fakira

Posle smrti majke, Aja, mudri ulični mađioničar iz Mumbaija, kreće na neobično putovanje kako bi pokušao da pronađe oca kog nikad nije upoznao.

Pronalazi ljubav u švedskoj prodavnici nameštaja, nailazi na opasne situacije sa migrantima u Engleskoj, stiče slavu kroz plesanje u Rimu, a proživljava i avanturu leteći balonom iznad Mediterana. Na kraju shvata šta je pravo blago u životu i ko zaista želi da bude.

Premijera filma je u bioskopu Cineplexx Ušće SC, 12. septembra od 20.30, a na redovnim repertoarima prikazivaće se od 13. septembra.

Originalni naslov: The Extraordinary Jouney of the Fakir. Dužina trajanja filma: 92 minuta. Država i godina proizvodnje: Francuska / 2018. Žanr: drama, avantura. Uloge: Dhanush, Berenice Bejo. Reditelj: Ken Scott.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.