Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 32. Sajam kozmetike „Dodir Pariza“ i sajam BELFIS
Sajam kozmetike "Dodir Pariza"

32. Sajam kozmetike „Dodir Pariza“ i sajam BELFIS

Na Beogradskom sajmu, 13. i 14. oktobra, biće održan „Dodir Pariza“, 32. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja, a od 12. do 14. oktobra i sajam BELFIS.

Više od 300 brendova na 14500 m² obećava bogatu i kvalitetnu ponudu. Kozmetičari, estetičari i zdravstveni radnici u službi lepote biće u prilici da prisustvuju Kongresu kozmetike sa zanimljivim temama i izvanrednim predavačima.

Na štandovima izlagača zainteresovane očekuju brojne prezentacije metoda rada, predstavljanje najaktuelnijih trendova, druženje sa uspešnim stilistima, frizerima, makeup, nail art i lash artistima. Tako će predstojeći vikend biti potpuno posvećen negovanju, ulepšavanju i lepoti.

Sajam kozmetike „Dodir Pariza“ je najveća manifestacija ove vrste u regionu, koja okuplja proizvođače, predstavnike i distributere najpoznatijih svetskih brendova kozmetičkih i frizerskih kuća.

Nega i lepota su atraktivniji segmenti „Dodira Pariza“, ali značajno mesto zauzima i deo koji se bavi zdravljem i preventivom.

Pored bogatog izbora proizvoda, na štandovima kozmetičkih kuća posetioci imaju mogućnost da dobiju i savete priznatih i poznatih dermatologa i kozmetologa. Posebna pažnja se posvećuje pravilnoj ishrani i rekreaciji, fitness programima kao nezaobilaznom segmentu u kulturi nege tela.

32. Sajam kozmetike „Dodir Pariza“ – info

Mesto održavanja: Beogradski sajam, hala 2
Radno vreme: 13. i 14. oktobar, 10.00 – 20.00
Cena ulaznice: 400 RSD (za organizovane školske dolaske – 250 RSD)
Cena parkinga: 100 RSD – 13. oktobra, 50 RSD – 14. oktobra

BELFIS 2018

Istovremeno, u hali 3 Beogradskog sajma, od 12. do 14. oktobra održaće se BELFIS (fitness, wellness, zdravlje).

Jedinstveni sajam ove vrste u regionu nastao je zbog činjenice da se tržište fitnesa, velnesa i zdravlja sve brže razvija i raste.

Sajam BELFIS okuplja najeminentnije instruktore i prezentere iz regiona, veliki broj izlagača – proizvođače i distributere sportske opreme i rekvizita, podova, suplemenata, kompanije koje se bave zdravom ishranom, farmaceutske kuće, fitnes klubove, školice sporta, sportske fakultete, međunarodne organizacije iz sveta fitnesa…

Svi posetioci imaju priliku da u zoni „Medical check point“ provere svoj zdravstveni status i da vežbaju uz bogatu programsku šemu na binama, u zonama za funkcionalni trening, namenskim body & mind radionicama, a najmlađe posetioce BELFIS-a očekuje specijalna dečija sportska zona.

Za sve one željne znanja i usavršavanja u fokusu su VIII Evropski fitnes kongres, kao i predavačke sesije.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.