Naslovna » BG svaštara » Medicina » Najbolje mesto za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju – Dr Vergaš u centru Beograda
Dr Vergaš
Dr Vergaš

Najbolje mesto za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju – Dr Vergaš u centru Beograda

Savremeni način života sve više iscrpljuje nas i naš organizam. Od predugog sedenja, napornog stajanja, teškog fizičkog posla, ali i učestale neaktivnosti, dolazi do nesnosnih bolova koji nam svakodnevno otežavaju obavljanje i najprostijih radnji.

U situacijama kada trpite takve bolove, neophodno je da imate kome da se obratite, kako bi potražili stručnu medicinsku pomoć.

Specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr Vergaš, postoji već više od 20 godina. Nalazi se u Vlajkovićevoj 13, u centru Beograda, a sugrađanima sa leve obale na raspolaganju je i u Borči, u ulici Bele Bartoka 24a.

Njihovo ime i tradicija, sinonim su za kvalitetno i temeljno lečenje svih oblika fizijatrijskih tegoba. Hiljade zadovoljnih klijenata iz Beograda, ali i cele Srbije, najbolja su preporuka za uspešan tim iskusnih doktora i terapeuta Specijalističke ordinacije Dr Vergaš.

Kada zakažete pregled u ordinaciji Dr Vergaš, jednostavno se prepustite iskusnom timu stručnjaka, koji će u konsultaciji sa vama i vašim potrebama, uz poštovanje i uvažavanje pristupiti rešavanju vaših zdravstvenih problema. Oni će sa najvećom pažnjom pristupiti dijagnostifikovanju bolova u zglobovima, kičmi, ekstremitetima i ligamentima.

Specijalistički tim doktora ove ordinacije, na stručan i pouzdan način će odrediti najefikasniji metod daljeg lečenja i rehabilitacije. Najsavremenija aparatura i laserska tehnologija kojom može da se pohvali mali broj ordinacija u regionu, najsigurnija je garancija visokog procenta uspešnosti izlečenja.

I što je najvažnije,  iskustva brojnih zadovoljnih pacijenata snažna su potvrda efikasnosti Specijalističke ordinacije Dr Vergaš.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.