Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Noć veštica i maskenbal u O.U.R. Pub-u uz Čikine bombone i Tikilas
O.U.R. Pub (foto Mrvica)
O.U.R. Pub (foto Mrvica)

Noć veštica i maskenbal u O.U.R. Pub-u uz Čikine bombone i Tikilas

U sredu, 31. oktobra u 21.00 počinje veliki maskenbal u O.U.R. Pub-u u Beogradskoj 71. Ovu žurku za Noć veštica uveličaće psychobilly sastav Grandpa Candys poznati i kao Čikine bombone uz podršku DJ dua Tikilas.

Biće ovo svojevrstan muzički povratak u ’50-e, poručuju izvođači.

Za sve one koji žele da se kostimiraju, sve je dozvoljeno! A za one koji baš i nisu spremni moći će na licu mesta da se srede uz profi šminkerku. Ulaz je slobodan, a u pabu su pripremili još zanimljivih iznenađenja.

U O.U.R. Pub-u svakog dana pored izvrsne pabovske kuhinje i pravog ugođaja kao u svetskim metropolama ima najraznovrsnijih nastupa, od akustičnih svirki, do jazz, blues, soul i funky nastupa, pa sve do nastupa bendova koji prave žurku u pop/rock/disco stilu.

Sve češće ovde gostuju i tribjut, ali i autorski bendovi. A ove nedelje očekuje se sledeći muzički program:

  • Ponedeljak – Mirko Dimitrijević aka PeaceWho / OUR GITARINET
  • Utorak – Nada Pavlović sa bendom / Our Jazz & Evergreen
  • Sreda – Grandpa Candys + Tikilas / Our Halloween
  • Četvrtak – Zona B / Our Blues
  • Petak – Euterpa / Our Party
  • Subota – Coolares / Our Live
  • Nedelja – specijalni gosti

Čikine Bombone aka Grandpa Candys je psychobilly trio nastao u Beogradu u proleće 1998. godine. Originalni naziv grupe potiče od imena protagoniste istoimenog njujorškog andergraund stripa iz ’50-ih godina prošlog veka Džimija Kendisa (Jimmy Candys). Tokom sedamnaest godina postojanja, Bombone su odsvirale blizu tri stotine svirki u Srbiji i inostranstvu, objavile četiri albuma (Flaming Dynamite – 2000, Captain Crash – 2002, 666.000 Miles on the Wrong way – 2006. i Grandpa Candys Early Sides – 2009), pojavile se na većem broju domaćih i stranih kompilacija i ostale jedna od retkih stabilnih pojava na srpskoj sajkobili/rokabili sceni.

Iz dubine betonske džungle dolazi divlji DJ duo Tikilas (Teodora i Valerija) i zakuvava egzotični muzički specijalitet u velikom kazanu dobrog provoda. Tikilas magični napitak se satoji od divljeg rock’n’rolla, ritmičnog bluza, plesnog soula, surftastičnih instrumentala, tropske egzotike i tajnih sastojaka od rariteta iz sličnih žanrova, sve isključivo iz 50-ih i 60-ih godina prošle ere. Nuspojave uključuju omađijane plesne cipele, tropsku mikroklimu i onomatopeju.

Our PUB, Beogradska 71. Zabava koja ne prestaje!
Rezervacije i informacije 011/323-88-46