Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » IV Funk kongres u Beogradu
IV Funk kongres u Beogradu
IV Funk kongres u Beogradu

IV Funk kongres u Beogradu

U subotu, 15. decembra od 20.00, na poslednjem spratu kule Ušće (Top Of The Hub) biće otvoren međunarodni IV Funk kongres u Beogradu.

Kornelije Kovač i Zoran Simjanović, kao počasni gosti, otvoriće ovu manifestaciju u organizaciji beogradskog udruženja Glasna manjina (Loud Minority Belgrade) i kluba Strogi centar.

Ljubitelji fank, soul i džez zvuka imaće priliku da se uključe u jedinstveni događaj koji se bavi fank kulturom, u svim njenim aspektima.

Ova svojevrsna beogradska groznica subotnje večeri okupiće velikane domaće muzičke scene, mlade DJ nade, ali i iskusne sastave poput kultnog beogradskog benda Plejboj, koji će održati koncert u centralnom delu večeri.

Pored Plejboja, nastupiće i muzičari iz sastava Belgrade Funk Combo, dok će se za DJ pultom smenjivati Bob Hill (Velika Britanija), DJ Timbe i DJ Machiavelli (RS), kao i nekoliko DJ-eva mlađe generacije okupljenih oko Funk Technik Group.

Dodatno, deo velikog prostora Top Of The Hub, sa spektakularnim pogledom na prestonicu biće namenjen gramofonskim pločama i odeći koja evocira na jednu od najzabavnijih epoha XX veka – vesele 70-e.

Gosti su „obavezni“ da pored dobrog rapoloženja puste mašti na volju koju odeću i frizuru će odabrati za ovo autentično fank veče, a sve kombinacije i aranžmani biće zabeleženi na fotografijama u okviru profesionalnog foto ćoška.

IV Funk kongres traje do dva sata posle ponoći.

Za ovaj događaj delimo 2×2 karte. Potrebno je da nam najkasnije do 24. novembra u 20.00 pošaljete ime, prezime, br. mob. tel. i odgovor na pitanje: koje godine je James Brown nastupio u Beogradu? Subject: Funk kongres. Odredićemo nasumično dva dobitnika a imena ćemo objaviti u ovom postu i obavestiti dobitnike mejlom uz uputstvo o preuzimanju ulaznica.

Jedinstvena karta za sve sadržaje u okviru IV Funk kongres-a (konferencija, koncerti, DJ nastupi, foto but, vintidž market, zakuska) iznosi 1000 dinara i može se nabaviti preko DD Tickets prodajne mreže, kao i u klubu Strogi centar (Jevremova 43).

Ovaj međunarodni kongres, kao originalni događaj namenjen afirmisanju domaće i regionalne funk scene, nastao je 2015. godine, a do sada su njegov rad direktno podržali muzički poznavaoci i izvođači kao što su Mjehur na mreži, Aleksandra Kovač, Kire Mitrev, Željko Kerleta, Boban Petrović, kao i ekipa iskusnih DJ-eva: Ćile, Coba, Trut, Funky Junkie, Steva Glušac, Bege Fank, Peppe, Niki, Iron…

loading...