Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Kišobran proslavlja 10 godina rada
Kišobran žurka
Kišobran žurka

Kišobran proslavlja 10 godina rada

Kišobran je umetnički kolektiv koji 1. decembra proslavlja 10 godina aktivnog rada velikom Kišobran žurkom u klubu Drugstore sa početkom u 22.00.

Zabava će se odvijati na pet različitih bina na kojima će nastupiti 15 izvođača koje pored nezaobilaznih Kišobran didžejeva – koji će se prošetati kroz najveće indie / alternative hitove – predvodi njujorški DJ i producent Baltra koji je u 2018. godini eksplodirao na svetskoj elektronskoj sceni.

Za 10 godina postojanja, Kišobran je pokrenuo novi talas VJ kulture kako kroz aktivan rad na svim većim dešavanjima, festivalima i žurkama, tako i pokretanju više ciklusa radionica koje su pružile polaznicima osnove animacije i montaže, ali i prečicu do sveta prostornog mapiranja i generativnog videa.

Kišobran žurke je za 10 godina posetilo više od 55.000 ljudi, kolektiv je odradio oko 2000 dešavanja, ugostio 172 benda, bukirao 152 DJ-a, moderirao 130 fotografa, obučio više od 40 VJ-eva i sarađivao sa 18 dizajnera i ilustratora.

Cena ulaznice je 500 dinara, a karte u pretprodaji možete potražiti u Zaokretu po simboličnoj ceni od 400 dinara. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.