Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 58. Beogradski novogodišnji festival
Beogradski novogodišnji festival
Beogradski novogodišnji festival

58. Beogradski novogodišnji festival

Od 14. do 30. decembra u halama 1, 1a, 2 i 4 Beogradskog sajma biće organizovan 58. Beogradski novogodišnji festival uz besplatan ulaz.

Nekada Novogodišnji vašar, a danas i dalje prepoznatljiva manifestacija zabave i dobre kupovine – to je Beogradski novogodišnji festival.

Iako i dalje privlači najmlađe, ova manifestacija sada ima odlike i klasičnog sajma. Zahvaljujući novim sadržajima, u ovom svojevrsnom uvodu u novogodišnje praznično raspoloženje i veselje mogu da uživaju i odrasli.

Na Beogradskom novogodišnjem festivalu posetioce očekuju najkvalitetniji novogodišnji sadržaji: zabava i druženje, klizališta, koncerti, predstave, zabavni programi za decu, kupovina poklona i robe široke potrošnje po prazničnim cenama.

Kao i prošle godine, u hali 1 biće smešten zabavni park sa ringišpilima i drugim rekvizitima za zabavu najmlađih, dok će u hali 1a biti prodajni štandovi.

Ulaz je besplatan, ali se korišćenje sadržaja naplaćuje, pri čemu cene nisu menjane duže od pet godina. Cena prednovogodišnjeg parkiranja u krugu Beogradskog sajma je 150 dinara po satu. Radno vreme od 11.00 do 20.00.

Praznični ugođaj na Beogradskom sajmu upotpuniće i nedavno otvoreni visokotehnološki zabavno-naučni park „Starland“, takođe najveći svoje vrste u regionu, smešten u halama 7, 8 i 9. Ovo vrhunsko zabavište, namenjeno takođe svim uzrastima i afinitetima, nudi širok spektar popularnih zabavnih sadržaja, od bilijara, pikada, stonog hokeja i fudbala, zona peskom, dvoraca sa toboganima ili karaoka, do VR mašina poslednje generacije, „rolling automobila“ i sl. „Starland“ će biti otvoren svakog dana od 10.00 do 22.00.

Festival je deo manifestacije Beogradska zima 2018/2019. koju organizuju Grad Beograd, Turistička organizacija Beograda, Beogradski sajam, DKCB i Centar beogradskih festivala (CEBEF). (danubeogradu.rs)