Naslovna » BG svaštara » Obrati pažnju! » Novogodišnja noć – udobno i šik
Šešir ili rukavice kao detalj za novogodišnju noć
Šešir ili rukavice kao detalj za novogodišnju noć

Novogodišnja noć – udobno i šik

Približava se novogodišnja noć. Najprijatnije bi bilo provesti je u garderobi i obući za koju dobro znate da vam je najudobnija, ali šta učiniti da ona ne izgleda svakodnevno i obično?

Evo nekoliko saveta za kupovinu i za osvežavanje jednostavnih kombinacija, koje će vam se sigurno dopasti. Kupujte pametno!

Izaberite crnu garderobu, ili neku tamno sivih nijansi. U zavisnosti od mesta na koje izlazite, opredelićete se za materijale i modele – sigurno je da će za ekskluzivni restoran oni biti lakši i  kvalitetniji. Za doček sa prijateljima u vikendici van grada možete izabrati i punije materijale.

Svečani ton udobnoj odeći i obući trebalo bi da daju detalji.

Akcenat na manikir. Nokti danas, sa svim mogućnostima koje se nude, mogu da budu prava mala remek dela. Zlatna i srebrna, jarke boje, cirkoni, štras, perlice, sjajni ili fluorescentni gelovi, nokti kao ogledala, nadograđeni nokti sa 3D efektima… učiniće da vaše ruke budu u centru pažnje. Ako one nisu vaš adut koji bi trebalo istaći, odustanite od ukrašavanja noktiju i učinite i njih diskretno sređenim i neprimetnim.

Veliki i upadljiv prsten, ili narukvica, ili ogrlica, ili minđuše… neka bude samo jedan komad, ali se potrudite da on bude poseban. Ukoliko ste spretni možete čak i sami da nanesete ili zalepite poludrago kamenje, štras ili drugi prigodan materijal na ogromnu staru narukvicu, na primer.

Čoker ogrlica od svile, pliša, metala, kože, čipke… Izaberite šta vam se najbolje uklapa.

Jedna predimenzionirana minđuša, otvoreno asimetrične ili potpuno različite minđuše, elegantne pom-pom minđuše… takođe mogu da privuku svu pažnju.

Ukoliko struk možete da istaknete kaišem, izaberite najoriginalniji koji nude beogradske prodavnice. Umesto u garderobu – uložite novac namenjen za novogodišnju noć u kupovinu kaiša „koji niko nema“.

„Zlatne“ rukavice „bez prstiju“, rukavice od čipke, rukavice od imitacije laka u jarkoj boji, rukavice iznad lakata… razmislite o tome.

Da li ste spremni da samo u kosu stavite neobičan detalj? Na primer specijalno ukrašen rajf? Ili na glavu originalan šešir?

Ili, na lice, sjajne čudne naočare-okvire sa štrasom, bez stakala…

Pronađite na internetu preporuke za ukrašavanje obuće, specijalno za novogodišnju noć, i iskoristite udoban par koji već imate.

***

Raspoloženje je u novogodišnjoj noći najvažnije, a jedan od preduslova za to je da se osećate dobro u odevnoj kombinaciji za koju ste se opredelili. Ne dozvolite da vas satima nešto steže, žulja, boli… toliko da jedva čekate da krenete kući. Gde god da izlazite te večeri, uz malo samouverenosti i dodatnog truda, možete da izgledate elegantno, svečano i šik.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.