Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Povratak korenima: Back to Funk u klubu BitefArtCafe
Back to Funk u klubu BitefArtCafe
Back to Funk u klubu BitefArtCafe

Povratak korenima: Back to Funk u klubu BitefArtCafe

BitefArtCafe vas poziva na potpuno novi koncept žurki Back To Funk koji će se prvi put održati ovog petka, 25. januara.

Funk hitove izvodiće uživo James Brown Belgrade Tribute bend, dok će hitove sa ploča vrteti najpopularniji beogradski funky DJ Stefan Novović – DJ Iron.

Ukoliko ste se uželeli pravih igranki, đuskanja uz najveće soul i funk hitove, ovo je prava vest za vas.

Beograd je oduvek bio mesto raznolikog noćnog provoda, gde možete da pronađete za svakoga po nešto, reklo bi se – „od Silvane do Nirvane“. Ali, poslednjih godina muzički spektar se sve više deli na dve opcije – veliki broj kafana sa narodnom muzikom sa jedne strane, i veliki broj klubova sa elektronskom muzikom sa druge.

U međuprostoru nalaze se pojedini lokali koji nude žive svirke domaćih i stranih pop-rock, house i dance hitova. Jedan od takvih klubova je BitefArtCafe koji je ove sezone pokrenuo tematske večeri posvećene oldschool, disco i funk muzici.

Ove zime su organizovane i tri velike „Back to Disco“ večeri, koje su bile uspešne iznad svih očekivanja, a ovog petka, BitefArtCafe nas vodi u Funk eru, koja je mnogo manje šljokičava i gde se još više đuska!

Termin „funky“ je još od pedesetih u potrebi u slengu jazz muzičara za muziku koja ima dno, ima vrednost, koja te terala na pokret i ples, sve do znoja! A ovog petka se znojimo zajedno uz najveće fank hitove, i predlažemo da se obučete prijatno jer će na podijumu biti vruće.

Informacije o klubu i kontakt za rezervacije možete pronaći na sajtu kluba ili putem telefona: 063/594-294 i 063/594-054.