Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam preduzetničkih ideja u Zemunu
Sajam preduzetničkih ideja u Zemunu (KZM)
Sajam preduzetničkih ideja u Zemunu (KZM)

Sajam preduzetničkih ideja u Zemunu

U utorak, 29. januara od 11.00, u prostorijama Kancelarije za mlade GO Zemun biće organizovan Sajam preduzetničkih ideja.

U okviru projekta „Korak ka biznisu“ u Kosovskoj 9, Sajam preduzetničkih ideja idealna je prilika za sve mlade i potencijalne preduzetnike da se predstave i promovišu svoje kompanije.

Cilj projekta „Korak ka biznisu“ je da se doprinese stvaranju uslova za povećanje broja start-ap zajednica mladih na teritoriji opštine Zemun.Za dž

Realizacijom aktivnosti, projekat direktno doprinosi povećanju nivoa praktičnog znanja i veština i vodi ka stvaranju ključnih kompetencija koje su važne za zapošljavanje i samozapošljavanje mladih. Pored toga, projektne aktivnosti doprinose i promociji preduzetništva kao jedne od ključnih kompetencija u skladu sa EU direktivama.

Sajam preduzetničkih ideja će realizovati Gradska opština Zemun u saradnji sa Regionalnom agencijom za razvoj i evropske integracije Beograd, dok projektat „Korak ka biznisu“ finansira Ministarstvo omladine i sporta.

Rok za prijavu je 21. januar, a učešće na sajmu je besplatno.

Prijavljivanje se vrši preko Kancelarije za mlade GO Zemun, a sve informacije možete dobiti na 3160-674. (danubeogradu.rs)