Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Jubilarni dvadeseti Beogradski noćni market
Beogradski noćni market
Beogradski noćni market

Jubilarni dvadeseti Beogradski noćni market

U četvrtak, 16. maja 2019. od 18.00 do ponoći, biće održana popularna manifestacija, jubilarni dvadeseti Beogradski noćni market.

Na pijaci Blok 44 (a ne kako je prvobitno najavljeno na Bajlonijevoj pijaci), 20. Beogradski noćni market će biti organizovan u sklopu Međunarodne konferencije Svetskog udruženja veletržnica, čiji će domaćin po prvi put biti JKP „Gradske pijace“.

Tim povodom, po prvi put se i Beogradski noćni market održava u četvrtak.

Po običaju, posetioce očekuje puno hrane i pića, dobre muzike i najbolje raspoloženje u gradu!

Gosti će imati priliku da se upoznaju sa više od 200 izlagača sa odličnom ponudom raznovrsnih proizvoda, hrane i pića. Centralnu ulogu imaće dugogodišnji poljoprivredni proizvođači – „šampioni pijaca„, koji dolaze iz sela oko Beograda i iz ostalih delova Srbije.

Posetioci će moći da probaju tradicionalne srpske proizvode, kao što su: duvan čvarci, kobasice, ajvar, kajmak, prirodni sokovi itd, kao i domaće voće i povrće, koje najbolje uspeva u baštama srpskih poljoprivrednika. Dizajneri, afirmisani i neafirmisani umetnici izložiće unikatne predmete.

Poseban ugođaj na ovom jedinstvenom festivalu hrane, pića i zabave pod otvorenim nebom daće odličan muzički program DJ Brkatog i vatromet.

JKP Gradske pijace, zajedno sa članovima Svetskog udruženja veletržnica, ovom prilikom obeležiće međunarodnu kampanju „Love Your Local Market 2019„. Cela pijaca biće u znaku ove kampanje, a posetioci će dobiti poklone moderne cegere, bedževe, balone, majice i drugi promo materijal (danubeogradu.rs)