Naslovna » BG špijun » Svetske prestonice » Beč: koncerti u junu 2019.
Beč - koncerti u junu 2019: Brajan Feri (foto: Matthew Becker)
Beč - koncerti u junu 2019: Brajan Feri (foto: Matthew Becker)

Beč: koncerti u junu 2019.

Beč će tokom juna 2019. godine biti veoma zanimljiv kao turistička destinacija i zbog odličnih koncerata.

Tri zanimljiva muzička događaja mogu se videti u bečkoj Gradskoj dvorani već u prvoj nedelji juna – prve večeri nastupa američki bend Tool, zatim Erik Klepton pa Brajan Feri, a krajem meseca do Beča stižu i članovi grupe Take That.

Trinaest godina posle objavljivanja svog poslednjeg albuma, metal bend Tool prirediće svojim obožavaocima nezaboravan nastup u sredu, 5. juna 2019. godine.

Narednog dana na scenu izlazi Erik Klepton, jedan od najuticajnijih gitarista svih vremena. Klepton je jedini muzičar koji je tri puta uvođen u Rokenrol dvoranu slavnih – jednom kao solo izvođač, a zatim i kao član rok bendova Yardbirds i Cream.

U okviru svoje evropske turneje, Brajan Feri, britanska muzička legenda, nastupa 7. juna 2019. godine u Beču. Feri će tom prilikom izvesti hitove kako iz solo repertoara tako i iz vremena svog benda Roxy Music koji je osnovao 1971. godine u Londonu. Među njegovim pesmama se ističu „I Put a Spell on You“, „Let’s Stick Together“, „Love Is The Drug“, „Slave to Love“ i mnoge druge.

Popularna britanska pop-grupa Take That ove godine slavi 30-godišnji jubilej te u okviru svoje evropske turneje „Greatest Hits Live“ stiže u Beč 26. juna 2019. godine. Članovi benda izvešće na koncertu stare hitove kao što su „Patience“, „Back For Good“ i „Rule the World“ kao i one sa novog albuma „Odiseja“ koji je objavljen 23. novembra prošle godine.

Više informacija na www.stadthalle.com. (EuroComm)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.