Izdvajamo
Naslovna » Izlasci » Festivali » Cloud Festivals: Belgrade Beer Fest, Belgrade Music Week i Noć muzike
Cloud Festivals: Belgrade Beer Fest, Belgrade Music Week i Noć muzike
Cloud Festivals: Belgrade Beer Fest, Belgrade Music Week i Noć muzike

Cloud Festivals: Belgrade Beer Fest, Belgrade Music Week i Noć muzike

Od 14. do 30. avgusta biće održana tri letnja festivala u Beogradu uz besplatan ulaz pod okriljem Cloud Festivals platforme.

Nova Cloud Festivals platforma objediniće tri velika muzička festivala, koji će, jedan za drugim, biti održani na Ušću. To su: Belgrade Beer Fest, Belgrade Music Week i Noć muzike.

Cloud platforma će stanovnicima i gostima Beograda omogućiti potpuno novo festivalsko iskustvo, objedinjujući različite muzičke pravce i postavljajući nove standarde tehničke produkcije.Za dž

Belgrade Beer Fest, najposećenija letnja manifestacija u regionu, zagrmeće prvi – od 14. avgusta, i tokom pet dana trajanja festivala na četiri bine nastupiće 120 izvođača.

Zvuci popularne muzike prolomiće se Ušćem na Belgrade Music Week festivalu, od 23. do 25. avgusta. Letnje izdanje festivala koji se već nekoliko godina održava na Kopaoniku, okupiće 20 najvećih regionalnih muzičkih zvezda.

Poslednji dan Clouda, 30. avgust, rezervisan je za tradicionalni koncert klasične muzike pod otvorenim nebom, Noć muzike, koji posle tri godine na Tašmajdanu postaje celovečernji spektakl uz svetski poznate goste.

Cloud Festivals platforma je nastala u saradnji Skymusic-a i Beogradske kulturne mreže, a Beograd će ovog leta još jednom potvrditi status najzanimljivije city-break destinacije u Evropi. Tokom tri nedelje trajanja Clouda, na Ušću se očekuje više od million posetilaca, kao i rekordni broj turista.

Cloud platforma se realizuje uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Grada Beograda i brojnih partnera. (danubeogradu.rs)

Cloud Festivals 2019 – program

14-18. avgust 2019.
Belgrade Beer Fest

23-25. avgust 2019.
Belgrade Music Week

30. avgust 2019.
Noć muzike

Jedan komentar

  1. Marija Djakovic

    Od sveg srca se nadamo da će muzički festivali na Ušću, koji su do sada bili nezakonit maltretman nevinih umornih radnih ljudi, ovog puta biti profesionalno odradjeni, u skladu sa zakonskim propisima. Svuda u svetu takve se manifestacije održavaju na izolovanim mestima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.