Naslovna » Izlasci » Festivali » Cloud Festivals: Belgrade Beer Fest, Belgrade Music Week i Noć muzike
Cloud Festivals: Belgrade Beer Fest, Belgrade Music Week i Noć muzike
Cloud Festivals: Belgrade Beer Fest, Belgrade Music Week i Noć muzike

Cloud Festivals: Belgrade Beer Fest, Belgrade Music Week i Noć muzike

Od 15. do 30. avgusta biće održana tri letnja festivala u Beogradu uz besplatan ulaz pod okriljem Cloud Festivals platforme.

Nova Cloud Festivals platforma objediniće tri velika muzička festivala, koji će, jedan za drugim, biti održani na Ušću. To su: Belgrade Beer Fest, Belgrade Music Week i Noć muzike.

Cloud platforma će stanovnicima i gostima Beograda omogućiti potpuno novo festivalsko iskustvo, objedinjujući različite muzičke pravce i postavljajući nove standarde tehničke produkcije.Za dž

Belgrade Beer Fest, najposećenija letnja manifestacija u regionu, zagrmeće prvi – od 15. avgusta, i tokom pet dana trajanja festivala na četiri bine nastupiće 120 izvođača.

Zvuci popularne muzike prolomiće se Ušćem na Belgrade Music Week festivalu, od 23. do 25. avgusta. Letnje izdanje festivala koji se već nekoliko godina održava na Kopaoniku, okupiće 20 najvećih regionalnih muzičkih zvezda.

Poslednji dan Clouda, 30. avgust, rezervisan je za tradicionalni koncert klasične muzike pod otvorenim nebom, Noć muzike, koji posle tri godine na Tašmajdanu postaje celovečernji spektakl uz svetski poznate goste.

Cloud Festivals platforma je nastala u saradnji Skymusic-a i Beogradske kulturne mreže, a Beograd će ovog leta još jednom potvrditi status najzanimljivije city-break destinacije u Evropi. Tokom tri nedelje trajanja Clouda, na Ušću se očekuje više od million posetilaca, kao i rekordni broj turista.

Cloud platforma se realizuje uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Grada Beograda i brojnih partnera. (danubeogradu.rs)

VIP ulaznice

Cloud platforma će u drugoj polovini avgusta objediniti Beer Fest (od 14. do 18. avgusta), Music Week (od 23. do 25. avgusta) i Noć muzike (30. avgusta). Ulaz na sva tri festivala će biti besplatan, ali…

All You Can Drink VIP Pass-ovi (neograničena konzumacija pića tokom cele večeri) u prodaji su od 9. avgusta, na svim prodajnim mestima tickets.rs, po promotivnim cenama od 2000 dinara za Beer Fest i 2500 dinara za Music Week. Neograničena konzumacija u VIP zoni podrazumeva da će posetioci celo veče imati na raspolaganju sve vrste piva, kao i više od 30 vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića.

KeepApp aplikacija je besplatna i služiće kao ulaznica za festivale Music Week i Noć muzike, dok se na Beer Fest besplatno ulazi bez aplikacije, kao i svih godina do sada. VIP zone festivala rezervisane su za posetioce koji žele da podignu zabavu na viši nivo, i za pristup njima KeepApp aplikacija je ključna. Naime, posle kupovine VIP pass-a na prodajnim mestima tickets.rs, putem aplikacije se očitava jedinstveni QR kod, i tako se aktivira All You Can Drink VIP Pass. Budite u pripravnosti, jer KeepApp će uskoro biti dostupna na Google Play i App Store-u!

Cloud Festivals 2019 – program

15-19. avgust 2019.
Belgrade Beer Fest – za više informacija kliknite OVDE.

Zbog najave RHMZ-a da će u sredu, 14. avgusta, biti izuzetno nepovoljni vremenski uslovi, uz jak vetar praćen grmljavinom i velikom količinom padavina, producent Belgrade Beer Festa je odlučio da početak festivala pomeri na četvrtak, 15. avgust, a da festival traje i u ponedeljak, 19. avgusta. Odluka je doneta uz konsultaciju sa svim stručnim službama koje učestvuju u bezbednosnim procenama.

„Iako nismo srećni zbog novonastale situacije morali smo da preduzmemo sve mere, jer nam je bezbednost posetilaca festivala najvažnija. U toku su dogovori sa muzičkim grupama o određivanju novih termina nastupa o čemu ćemo javnost obavestiti u najkraćem mogućem roku“, rekli su u Beogradskoj kulturnoj mreži.

23-25. avgust 2019.
Belgrade Music Week – za više informacija kliknite OVDE.

29. i 31. avgust 2019.
Još besplatnih koncerata – za više informacija kliknite na OVAJ LINK.

30. avgust 2019.
Noć muzike – za više informacija kliknite OVDE.

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.

Jedan komentar

  1. Od sveg srca se nadamo da će muzički festivali na Ušću, koji su do sada bili nezakonit maltretman nevinih umornih radnih ljudi, ovog puta biti profesionalno odradjeni, u skladu sa zakonskim propisima. Svuda u svetu takve se manifestacije održavaju na izolovanim mestima.