Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (27. jun 2019)
Novi filmovi u bioskopima (27. jun 2019): Juče
Novi filmovi u bioskopima (27. jun 2019): Juče

Novi filmovi u bioskopima (27. jun 2019)

Juče, Tajni agent Mjau, Apolo 11 – to su novi filmovi u domaćim bioskopima od 27. juna 2019. godine. Film Anabel 3 – Povratak kući predstavili smo ranije.

Film Spajdermen: Daleko od kuće premijerno će biti prikazan u sredu, 3. jula, u nekoliko beogradskih bioskopa. U ovom pregledu pogledajte sadržaj novog Marvelovog hita.

Juče

Juče, svi su znali za Bitlse. Danas, samo se Džek seća njihovih pesama. I postaće vrlo velika zvezda.

Ovo je rokenrol komedija o muzici, snovima, prijateljstvu i dugom i krivudavom putu koji vodi do najveće ljubavi u životu. Džek Malik bori se sa svojom karijerom pevača i tekstopisca, u malom primorskom gradu u Engleskoj.

Njegovi snovi o slavi i uspehu počinju da blede, uprkos podršci odane drugarice iz detinjstva, Eli. A onda, posle čudne saobraćajne nesreće u momentu kada ceo svet na trenutak gubi električnu energiju, Džek se budi i otkriva da Bitlsi nikada nisu postojali… i suočava se sa veoma komplikovanim problemom.

Izvodeći pesme najvećeg benda u istoriji, svetu koji ih nikada nije čuo i uz malu pomoć svog američkog agenta hladnog srca, Debre, Džek dostiže planetarnu slavu. Ali kako se penje ka vrhu, Rizikuje da izgubi Eni, jedinu osobu koja je uvek verovala u njega.

Kada se zatvore vrata koja su delila njegov stari i novi život, Džek će morati da se vrati tamo gde je nekada pripadao i da dokaže da je ljubav sve što nam treba.

Maštovit, originalan, pun emocija i sjajne muzike, ovaj film će vam popraviti raspoloženje i posle njega ćete se još dugo osećati vedro i raspevano.

Originalni naslov: Yesterday. Dužina trajanja filma: 112 minuta. Država i godina: VB / 2019. Žanr: komedija, muzički, fantastika. Uloge: Lily James, Himesh Patel, Kate McKinnon, Ed Sheeran. Reditelj: Danny Boyle.

Tajni agent Mjau

Marni je mala, bucmasta mačka koja veruje da je začarano dete. Ona živi poput princeze i dobija sve što želi, jer gazdarica Rosalinda ju je razmazila poput deteta.

Napuštena, daleko od kuće, po nalogu Rosalindinog zloćudnog brata, Marni je ubačena u nepoznati svet gde je prisiljena da se udruži sa još tri životinje: uplašenim psetom, neurotičnim petlom i magarcem, koji se pretvara da je zebra.
Bazirano na jednoj od bajki braće Grim „Bremenski muzikanti“ priča o Marni i njenim prijateljima je avanturistička priča koja dira u srce. Zabavan prikaz koji govori o tome kako prijateljstvo i osećaj pripadnosti mogu prevazići sve prepreke.

Glumci Tamara Aleksić, Nebojša Milovanović, kantautor Željko Vasić i muzičar Nikola Nemeš družiće se s najmlađim posetiocima u Kombank dvorani, 29. juna od 16.00, kada će se pre projekcije pokloniti pred publikom.

Za sve posetioce organizovane su i kreativne radionice koje će se održati u holu Kombank dvorane od 12.00 do 17.00, kada najmaštovitije učesnike očekuju i pokloni iznenađenja.

Originalni naslov: Marnies Welt. Dužina trajanja filma: 92 minuta. Države i godina proizvodnje: Belgija, Nemačka / 2018. Žanr: animirani, avantura, porodični. Sinhronizacija: Tamara Aleksić, Nebojša Milovanović. Reditelji: Christoph Lauenstein, Wolfgang Lauenstein.

Spajdermen: Daleko od kuće

Ovo je 23. film iz Marvelovog filmskog univerzuma.

Posle događaja sa Osvetnicima (vidi film Osvetnici: Kraj igre) Piter Parker sa društvom odlazi na letnji odmor u Evropu.

U prvom trenutku odbija da pomogne Niku Fjuriju u otkrivanju napada misterioznih stvorenja koja prave haos po Starom kontinentu.

Opasni Misterio napada Zemlju pa je Čovek Pauk na novim iskušenjima koja će zauvek promeniti njegovu ličnost.

Originalni naslov: Spider-Man: Far From Home. Dužina trajanja filma: 130 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2019. Žanr: akcija, SF, avantura. Uloge: Tom Holland, Jake Gyllenhaal, Zendaya, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders. Reditelj: Jon Watts.

Apolo 11

Rađen na 70 mm traci i sa više od 11 hiljada sati novootkrivenog audio materijala, Apolo 11 vodi nas pravo u srce NASA-e na proslavljenu misiju – onu u kojoj su ljudi prvi put sleteli na Mesec i zauvek urezali u Kuću slavnih imena Nila Armstronga i Baza Oldrina.

Iz pozicije astronauta tim u Kontrolnoj misiji i milioni gledalaca na Zemlji, potpuno verodostojno doživljavaju važne dane i sate te 1969. godine, kada je čovečanstvo napravilo ogroman skok u budućnost.

Originalni naslov: Apollo 11. Dužina trajanja filma: 93 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2019. Žanr: dokumentarni, istorijski. Pojavljivanja: Buzz Aldrin, Joan Ann Archer, Janet Armstrong, Neil Armstrong, Jack Benny. Reditelj: Todd Douglas Miller.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.