Naslovna » Izlasci » Sport » Prijateljski košarkaški meč Srbija – Litvanija u Areni
Prijateljski košarkaški meč Srbija - Litvanija u Areni: karte u prodaji
Prijateljski košarkaški meč Srbija - Litvanija u Areni: karte u prodaji

Prijateljski košarkaški meč Srbija – Litvanija u Areni

Meč Srbija – Litvanija biće odigran u Beogradskoj areni u subotu, 10. avgusta od 21.00, u okviru priprema za Svetsko prvenstvo u Kini.

Košarkaška reprezentacija Srbije će odigrati prijateljsku utakmicu sa velikim rivalom u najjačem sastavu. Veoma jaka reprezentacija Litvanije takođe je jedan od favorita za osvajanje medalje u Kini, pa se očekuje odlična utakmica.

Uživo će se beogradskoj publici predstaviti reprezentativci Srbije i zvezde svetske košarke Jokić, Bogdanović, Marjanović, Bjelica, Teodosić… ali i Valančunas, mladi Sabonis i Jankunas.

Poseban kuriozitet ove spektakularne utakmice je taj što će imati i humanitarni karakter. Polovina prihoda od ulaznica ići će UNICEF-u za izgradnju inkluzivnih igrališta za decu.

Karte će se prodavati po popularnim cenama: nivo 400 po ceni od 400 i 500 dinara; nivo 200 po ceni od 800, 1000 i 1200 dinara; ekskluzivna mesta na parketu će se prodavati po ceni od 5.000 za prvi red, odnosno 3.500 dinara za drugi red. Cene sedišta u ložama biće 3.500 dinara.

Košarkaški savez i UNICEF pozivaju gledaoce da svi dođu obučeni u plavo i da tako svi zajedno isprate reprezentaciju Srbije na put u Kinu. (danubeogradu.rs)

loading...

Jedan komentar

  1. Da li I’ma his karats u prodaji?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.