Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam kolekcionarstva i antikviteta u hotelu „Slavija“
Sajam kolekcionarstva i antikviteta u hotelu "Slavija"
Sajam kolekcionarstva i antikviteta u hotelu "Slavija"

Sajam kolekcionarstva i antikviteta u hotelu „Slavija“

U subotu i nedelju, 24. i 25. avgusta od 10.00 do 16.00 biće održan Sajam kolekcionarstva i antikviteta, kupoprodajna izložba.

Manifestacija koju organizuje agencija Senzal velika je postavka umetničkih predmeta i predmeta kolekcionarstva sa tradicijom od trinaest godina neprekidnog održavanja na istom mestu.

Beograđanima i turistima koji posećuju srpsku prestonicu ovo je slobodno tržište starina i predmeta kolekcionarstva. Omogućen je neposredan kontakt sa kolekcionarima kao i direktna trgovina bez posrednika između fizičkih lica. Tu je obavezno cenkanje.

Na ovom sajmu kolekcionari iz cele Srbije prezentovaće više od 120 privatnih kolekcija iz raznih oblasti sakupljanja.

Cena ulaznice za Sajam kolekcionarstva i antikviteta je 150 dinara, a svi zainteresovani posetioci mogu razgledati, ali i nabaviti razne eksponate i predmete iz tradicionalnih oblasti kolekcionarstva – filatelije (poštanske marke i poštanska istorija…), numizmatike (metalni i papirni novac van opticaja, kao i stari vrednosni papiri…), faleristike (ordenje, značke i vojne oznake…) i starog oružja (bodeži, bajoneti, sablje, kubure, kremenjače…).

Takođe, mogu se videti, stari satovi, nakit, antikvarno posuđe i predmeti od srebra, keramike, porcelana i kristala, antikvarni i stilski nameštaj, knjige, umetničke slike i grafike, ikone na platnu i drvetu, tepisi i pirotski i drugi ćilimi, narodne nošnje i uniforme i još mnogo drugih starinskih i unikatnih predmeta.

Organizatori Sajma obezbedili su svim zainteresovanim posetiocima besplatnu procenu (po trenutnim tržišnim vrednostima) donetih starinskih predmeta, kao i svaku drugu stručnu pomoć i obaveštenja iz oblasti kolekcionarstva. (danubeogradu.rs)

Sajam kolekcionarstva i antikviteta – termini u 2019.

Hotel Slavija

  • 14/15. septembar 2019.
  • 5/6. oktobar 2019.
  • 26/27. oktobar 2019.
  • 23/24. novembar 2019.
  • 21/22. decembar 2019.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.