Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Jesenji školski vašar „Zmaj otvorenog srca“
Jesenji školski vašar "Zmaj otvorenog srca"
Jesenji školski vašar "Zmaj otvorenog srca"

Jesenji školski vašar „Zmaj otvorenog srca“

Jesenji školski vašar „Zmaj otvorenog srca“ biće održan u subotu, 28. septembra 2019. od 10.00 do 13.00 u Osnovnoj školi „Zmaj Jova Jovanović“.

Prošlogodišnji vašar prevazišao je sva očekivanja organizatora i da je okupio veliki broj dece i ljudi koji su se divno proveli i učestvovali u humanitarnoj dečijoj izložbi.

Zbog toga, OŠ „Zmaj Jova Jovanović“ na Voždovcu (Meštrovićeva 19) ponovo organizuje ovo dešavanje koje afirmiše pozitivne vrednosti, podstiče decu na kreativnost, samostalan rad i preduzetništvo i da bi jesenji vašar mogao da postane deo tradicije škole.

I ove godine će učenici od prvog do osmog razreda izložiti različite rukotvorine prodajnog karaktera (jesenje maske, magnete, držače za olovke, ukrasne kutije…). Kao i na svim velikim vašarima, „Zmaj otvorenog srca“ će gostima ponuditi raznovrsne poslastice: kokice različitih ukusa, krofne, šećernu vunu, kolače…

Najveći sladokusci će upoznati bombondžiju i moći će da degustiraju šarene bombone pravljene na stari tradicionalan način. Za dobru atmosferu biće zaduženi žongler i hodač na štulama; najmlađi posetioci će imati priliku da se zabave u radionici koja će se naći na poligonu.

Upoznaće se sa popularnom igrom autićima „1, 2, 3“, a najhrabriji će se oprobati u streljaštvu. U školskom dvorištu nalaziće se i velika bina sa ozvučenjem. Na njoj će predstavnici animatori realizovati različite igre u kojoj će mališani moći da učestvuju.

Jesenji školski vašar „Zmaj otvorenog srca“ je otvoren za sve ljude dobre volje i manifestacija je zamišljena kao proslava radosti, humanosti i povezivanja škole sa različitim institucijama, ljudima iz okoline, ali i kao mogućnost da se humanošću svih koji učestvuju u ovoj manifestaciji, nekome i pomogne. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.

Jedan komentar

  1. Predivna manifestacija! Naročito je lepo što je humanitarnog karaktera.