Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 57. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije
57. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije
57. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije

57. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije

Od 6. do 9. novembra 2019. na Beogradskom sajmu biće održan 57. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije.

Ovaj sajam se održava u okviru 57. Beogradskog sajma nameštaja koji će trajati dan duže, od 5. novembra. Doskorašnji segment pomenutog sajma prerastao je u zasebnu sajamsku manifestaciju sa širokom paletom ponude.

Sajam obuhvata široku paletu proizvoda za građu, površinsku obradu i spajanje, asortiman okova i ukrasa za nameštaj kao i bogat izbor tekstila, tkanina i kože za nameštaj i tehnološki inoviranih materijala.

Veliki značaj manifestacije za domaću i regionalnu privredu ogleda se u afirmaciji domaćih prozvođača iz oblasti drvne industrije i mogućnosti da svoju produkciju predstave velikom broju kupaca i profesionalaca iz zemalja u okruženju, Evrope i sveta. Veliki prirodni resursi i potencijali Srbije i jasna biznis orijentacija manifestacije uz program vrhunskog kvaliteta doprineli su interesovanju za drvnu industriju Srbije i njenu ekspanziju na sajmu.

Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije biće organizovan u hali 5, a radno vreme je od 10.00 do 19.00.

Cena ulaznice je 400 RSD, a uključuje posetu i Sajmu nameštaja. Parking po satu košta 150 RSD. (danubeogradu.rs)