Naslovna » Izlasci » Sajmovi » JobFair19 – Kreiraj svoju budućnost!
JobFair19 - Kreiraj svoju budućnost!
JobFair19 - Kreiraj svoju budućnost!

JobFair19 – Kreiraj svoju budućnost!

JobFair19 – Kreiraj svoju budućnost! je sajam poslova i praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodnomatematičkih fakulteta.

Biće održan u ponedeljak i utorak, 4. i 5. novembra 2019, u zgradi Tehničkih fakulteta u Beogradu.

Organizatori projekta su dve studentske, apolitične i neprofitne organizacije Istek – Lokalni komitet Beograd i BEST – Lokalna grupa Beograd.

Petnaestu godinu zaredom, studenti volonteri pomažu kolegama da pronađu šansu za zaposlenje i da u skladu sa misijom i vizijom Sajma smanje nezaposlenost među mladima i zadrže stručni kadar u našoj zemlji.

Učestvovanjem u mnogobrojnim propratnim sadržajima JobFair-a, pored karijernog napretka, posetiocima se pruža i jedinstvena prilika za ličnim i profesionalnim razvojem.

Godinama unazad, Sajam povezuje studente, kompanije i obrazovni sistem u našoj zemlji.

JobFair19: LevelUp – Podigni nivo svojih veština

Direktnim kontaktom, studenti i diplomci imaće priliku da se upoznaju sa kompanijama iz tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih oblasti i saznaju koja su znanja i veštine neophodne kako bi se došlo do zaposlenja, kao i uvid trenutnu tržišnu potražnju.

Posetioci sajma će imati priliku da besplatno prisustvuju panel diskusijama i tribinama na aktuelne teme, koje će držati stručnjaci i predstavnici kompanija, kao i priliku da se oprobaju u pravom razgovoru za posao i seminaru profesionalnih veština „LevelUp – Podigni nivo svojih veština„.

Tokom petnaest godina Sajma, dvesta kompanija je imalo priliku da se predstavi studentima i diplomcima. Prošle godine, Sajam je obišlo pet hiljada i petsto posetilaca, dok ove godine organizatori očekuju da će se taj broj nadmašiti.

Za više informacija možete posetiti stranicu Sajma(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.