Naslovna » BG servis » (Novi) radovi na Trgu republike od 21. oktobra do 1. novembra
Izmene u javnom prevozu zbog radova
Izmene u javnom prevozu zbog radova

(Novi) radovi na Trgu republike od 21. oktobra do 1. novembra

Od 21. oktobra (4.00) do 1. novembra 2019. (4.00) ponovo će biti upriličeni radovi na Trgu republike a to podrazumeva i izmene u saobraćaju.

Ulice oko Trga republike biće zatvorene, a doći će i do promena u radu linija javnog prevoza.

Trolejbuska linija 21 saobraćaće na relaciji Trg Slavija – Učiteljsko naselje sa oznakom 21L, trolejbuska linija 22 na relaciji Trg Slavija – Kruševačka sa oznakom 22L, trolejbuska linija 29 na relaciji Trg Slavija – Medaković 3 sa oznakom 29L. Autobuska linija 31 saobraćaće do privremene okretnice ispred Palate „Albanija“ sa oznakom 31L, a privremena autobuska linija 22A na relaciji Palata „Albanija“ – Trg Slavija.Radovi u toku

Vozila sa linija 24 i 26 saobraćaće delimično izmenjenom trasom – u smeru prema Dorćolu ulicama Trg Nikole Pašića, Dečanskom, Braće Jugović, Francuskom i dalje redovnom trasom, a koristiće stajalište „Dom omladine“. U smeru prema gradu vozila će saobraćati ulicama Francuskom, Trg republike, Makedonskom, Dečanskom, Trg Nikole Pašića i dalje redovnom trasom. U ovom pravcu vozila će koristiti privremeno stajalište „Trg republike“ ispred scene „Raša Plaović“.

Vozila sa linija 37 i 44, kao i minibus linija E2 saobraćaće delimično izmenjenom trasom – u smeru prema Dorćolu ulicama Trg Nikole Pašića, Dečanskom, Braće Jugović, Francuskom i dalje redovnom trasom, a koristiće stajalište „Dom omladine“. U smeru prema gradu vozilaće saobraćati ulicama Francuskom, kroz terminus „Trg republike“, Braće Jugović, Dečanskom, Trg Nikole Pašića i dalje redovnom trasom. U ovom pravcu vozila će koristiti stajalište „Trg republike“, koje u redovnom režimu koriste linije 43 i 96.

Autobuske linije 43 i 96 će saobraćati na skraćenoj trasi do terminusa „Železnička stanica (Pančevački most)“ i nosiće oznake 43L i 96L. Za ove linije se uspostavlja privremeno stajalište preko puta postojećeg u Ulici Jovana Avakumovića.

Autobusi sa linije 27 će u smeru ka Trgu republike saobraćati delimično izmenjenom trasom: Bulevar kralja Aleksandra – Dečanska – Braće Jugović – Francuska – terminus „Trg republike“ i koristiće stajalište „Dom omladine“.

Umesto preko Terazija, minibus linija E9 će u oba smera saobraćati od Trga Slavija ulicama Beogradskom, Bulevarom kralja Aleksandra, Trg Nikole Pašića, Dečanskom, Braće Jugović, Francuskom, Cara Dušana i dalje redovnom trasom.

Privremeno ne saobraćaju linije 5A, 19, 28A i 41. (Beoinfo)

Jedan komentar

  1. Izgradnjom metroa mnoge bi se stvari poboljsale sto se tice odrzavanja i saobracajnih guzvi, vazduh bi bio mnogo cistiji.