Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (21. novembar 2019)
Novi filmovi u bioskopima (21. novembar 2019): Čovek koji je kupio Mesec
Novi filmovi u bioskopima (21. novembar 2019): ÄŒovek koji je kupio Mesec

Novi filmovi u bioskopima (21. novembar 2019)

Čovek koji je kupio Mesec, Džeksi, Koža – to su novi filmovi koji će se prikazivati u domaćim bioskopima od 21. novembra 2019.

Animirani film Zaleđeno kraljevstvo 2 predstavili smo prošle nedelje. U nekoliko bioskopskih sala aktuelan je Festival autorskog filma.

Čovek koji je kupio Mesec

Komedija Čovek koji je kupio mesec je najgledanija domaća komedija u italijanskim bioskopima u poslednjih pet godina, a reditelj Paolo Zuka je napisao i scenario za svoj film.

Radnja filma smeštena je u njegovoj rodnoj Sardiniji i prati jednog lokalnog ribara, koji je obećao ženi koju voli da će joj pokloniti mesec. A, zna se da Sardinjani uvek održe svoje obećanje…

Originalni naslov: L’uomo che comprò la luna. Dužina trajanja filma: 105 minuta. Države i godina proizvodnje: Albanija, Argentina, Italija / 2018. Žanr: komedija. Uloge: Lazar Ristovski, Jacopo Cullin, Francesco Pannofino, Stefano Fresi. Reditelj: Paolo Zucca.

Džeksi

„Hipster“ Fil ima ozbiljan problem sa zavisnošću – naime, zavistan je od svog pametnog telefona. Fil nema prijatelje, a nema ni devojku, ali će mu se Facebook status vrlo brzo promeniti kada je primoran da svoj stari telefon zameni novim modelom, koji ima neočekivane „napredne“ funkcije…

Nova digitalna asistentkinja, Džeksi, ubrzo postaje njegov lajf kouč i brine se za sva područja Filovog života… baš sva.

Originalni naslov: Jexi. Dužina trajanja filma: 84 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2019. Žanr: komedija. Uloge: Rose Byrne, Alexandra Shipp, Adam Devine. Reditelji: Jon Lucas, Scott Moore.

Koža

Brajon Vajdner je bio jedan od najtraženijih skinhedsa na FBI-ovoj listi.

Zastrašujuće rasističke tetovaže kojima je pokriven od glave do pete simbolizuju zločine iz mržnje. Kada upoznaje Džuli i njene tri mlade kćeri, osećaj očinstva i odgovornosti ga snažno podstiču da napusti pokret i život pun mržnje.

Njegovu odluku dočekuju na nož njegovi bivši prijatelji iz bande koji mu prete smrću dok on pokušava da preokrene svoj život. Uz pomoć FBI-ja, imao je čak 25 brutalnih operacija uklanjanja tetovaža u zamenu za razotkrivanje zločina na koji se svaka pojedinačna tetovaža odnosi.

Originalni naslov: Skin. Dužina trajanja filma: 110 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2018. Žanr: biografski, drama. Uloge: Jamie Bell, Danielle Macdonald, Vera Farmiga, Bill Camp, Mike Colter. Reditelj: Guy Nattiv.

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.