Naslovna » Izlasci » Sport » Klizanje u Beogradu – sezona 2019/20.
Klizanje u Beogradu - sezona 2019/20.
Klizanje u Beogradu - sezona 2019/20.

Klizanje u Beogradu – sezona 2019/20.

I ove sezone, klizanje u Beogradu počinje kasnije zbog vremenskih uslova koje baš i ne pogoduju ovom dobu. Ali – neka klizališta su otvorena.

Svaku zimsku klizališnu sezonu tradicionalno početkom oktobra otvara Ledena dvorana Pionir. Tako je bilo i ove godine, ali neće biti tako sa klizalištem na Trgu Nikole Pašića – koje je premešteno na veći prostor – Trg republike.

I ostala manja ili veća klizališta u Beogradu biće otvorena u drugoj polovini decembra i radiće do februara ili čak marta 2020. godine.

Napominjemo da u slučaju kiše ili visokih temperatura za zimu, klizališta na otvorenom verovatno neće raditi. Kako budemo dobijali nove informacije, tako ćete moći da ih i pročitate na ovoj stranici.

Ledena dvorana Pionir

Najpopularnije klizalište u Beogradu radi već dva meseca a o uslovima klizanja u Čarlija Čaplina 39 pisali smo na OVOM LINKU.

Klizanje na stadionu Tašmajdan

Od 14. decembra 2019. otvoreno je najveće klizalište u Beogradu, na stadionu „Tašmajdan“. Prva dva dana, ulaz na najveće klizalište u Beogradu biće besplatan za sve posetioce u svim terminima. Sve ostale informacije pronađite OVDE.

Klizanje na Trgu republike

U okviru manifestacije Beogradska zima 2019-2020. gradske vlasti su najavile da će klizalište na Trgu republike da bude otvoreno od 20. decembra 2019. do 15. februara 2020.

Klizalište će biti pokriveno, a jedan deo će biti postavljen oko spomenika knezu Mihailu. Klizanje će biti besplatno, a svi koji nemaju klizaljke moći će da ih iznajme po određenoj ceni.

Klizalište na Trgu republike, kao i ceo program, predstavili smo na OVOM LINKU!

Klizanje na Adi Ciganliji

Sve o kružnom klizalištu na Adi Ciganliji objavili smo na OVOM LINKU. Klizalište će biti otvoreno od 27. decembra 2019. do 16. februara 2020. a za školarce će biti pripremljen i poseban program.

Klizališta na Voždovcu

Od 14. januara do kraja zimskog raspusta GO Voždovac omogućila je besplatno klizanje za decu i starije ljubitelje klizanja u naselju Stepa Stepanović i u Ripnju. Sve informacije objavili smo OVDE.

SC „Pingvin“

U Jurija Gagarina 78 klizalište je otvoreno radnim danima i vikendom.

Termini radnim danima su: 12.00, 14.00, 15.45, 20.00 (večernji termin), a petkom i od 18.00.

Termini subotom i nedeljom su od (dnevni termini) 13.00, 16.00 i (večernji termini) 18.00 i 20.00.

Ulaznica za dnevni termin košta 250 RSD, a za večernji – 300 RSD. Iznajmljivanje klizaljki košta 250 RSD.

Klizanje za studente je besplatno ponedeljkom uz indeks, a klizaljke se dobijaju besplatno. Porodično klizanje: svake srede, uz jednu kupljenu roditeljsku ulaznicu, dete do 10 godina ima besplatan ulaz. Klizaljke se posebno naplaćuju.

Škola klizanja: 14 termina – 7000 RSD, uz popuste za dvoje i više dece. U opticaju su i individualni časovi za odrasle.

SC „Olimp – Zvezdara“

Od 9. januara 2020. biće otvoreno klizalište na otvorenom u zvezdarskom sportskom centru. Cene, termine i ostale informacije pronađite na OVOM LINKU.

Klizanje u Beogradu – ostala klizališta

Naknadno ćemo objavljivati informacije na ovoj strani ako ih budemo dobijali. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.