Naslovna » Izlasci » Akcije » Novogodišnja Beogradska Kritična masa
Novogodišnja Beogradska Kritična masa
Novogodišnja Beogradska Kritična masa

Novogodišnja Beogradska Kritična masa

Danas, u subotu, 28. decembra 2019, na Trgu Nikole Pašića biće organizovana poslednja ovogodišnja Beogradska Kritična masa.

Tradicionalno novogodišnje okupljanje beogradskih biciklista je od 14.30, a u 15.00 počinje vožnja.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Udruženje Ulice za bicikliste poziva sve građanke i građane da im se pridruže na svojim biciklima, trotinetima, rolerima i skejtovima, da zajedno provozaju poslednji biciklistički krug u ovoj godini, i to u punom sjaju.

„Dođite dobro osvetljeni i okićeni, ponesite novogodišnje kape i lampice, da proslavimo sve za šta smo se izborili u ovoj godini. Ali, i da prizovemo još bolju biciklističku budućnost, nove staze, veću bezbednost i što više biciklista na ulicama. Novogodišnja Kritična masa nije svetleća samo zbog praznične atmosfere, već šalje i poruku koliko je važno da su biciklisti uvek dobro osvetljeni, a pogotovo u zimskom periodu kada ranije pada mrak. Zato ne štedite na svetlima, veoma je bitno da ste vidljivi“, ističe se u saopštenju ovog Udruženja.

Biciklisti će se voziti oko deset kilometara kroz stari i novi deo grada, a vožnja se završava u Magacinu u Kraljevića Marka 4. Tamo će nastaviti druženje uz DJ-a i uvek sjajnu biciklističku atmosferu. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.